- Upraveno
jcltm Nebyl bych si tím tak jistej, vlany třeba má, ale nejdou nastavit na pppoe už jsem na to narazil u tp-linku nevím jak je to teď používám mikrotiky.
A jak píše předemnou pokud máš jednu DSL linku že asi ano tak terminátor je nakonfigurovaný na 2 linky (bonding) a netuším zda se bude dát použít.
Pokud tě někdo terminátor zapůjčí na vyzkoušení OK, ale rovnou ho kupovat nevím.....
Tady bych fakt šel stylem:
1.) Kontaktovat ISP že chci ten modem přepnout do bridge a vypnout wifi - pokud to u tohoto modelu nejde vyměnit za jiný model - máš to v pronájmu (já mám VMG3312-T20A přepnutý na bridge a jsem taky u T-Mobile)
2.) Pokud ti nevyhoví tak prostě za originál modem dát svůj a všechny porty přesměrovat na ten svůj a na modemu vypnout wifi.
3.) Podle rychlosti pokud nepotřebuješ profil 35b tak koupit nějaký starší za pár korun co má profil 17a a jde přepnout do bridge.
EDIT:
Pokud máš 250/25 tak můžeš mít jednu linku, ovšem pak potřebuješ profil 35b, takže musíš pohledat modemy co umí tento profil a jdou přepnout do bridge, ovšem těch na našem trhu nebude mnoho.