Technik

Jo, ETSI EN 300 722 je harmonizovanou normou pro úsek 57-71GHz. Už to dávno leží na CEPT, který to v jarní vlně doporučí EK ke schválení. Potom nařízení EK a s deadlinem na implementaci ..

Takže klasika, polepšovna se poplácá po ramenech a na poslední chvíli implementuje transpozici, zatímco v celé EU už to bude i papírově OK..

No čekejte 🙂)

jcltm
TOhle není škodlivosti, to je o naturelu chovance

promos Dělej to přes Web rozhraní UISP to zatím nemá nadesignované

Kolobok Coo? UBNT Poe at kostka valí od 18V? Asi máš problém s pochopením textu 🙂

Inak nepochopil som to WAVE a tie MCS raty. Aj s FW 3.2.0 sa to spoji na max 1,5Gbit. Na kanale 1080MHz sa mi to spojilo na nejakych 960Mbit.

kozlicek jak nevie....AF60LR sa vie zlinkovat na 1,95Gbit a je to tiez peraso cipset...takze?

gemb Tak to máš něco špatně, 1080 MHz stačí na 1,5Gbit rate ...

• gemb replied to this.

losexitos bolo to len na stole. To znamena, ze inu sirku nez 1080MHz nieje treba. Pokial na 2160MHz je tiez link max 1,5Gbit potom je uplne zbytocne mrhat v rovnakom smere pasmom.

Trnec Jasně že zkoušel - od tama beru tu hodnotu -31.
        Nicméně mezitím jsem si s tím spojem hrál a oproti AF60LR ten předpokládaný signál velmi závisí na kanálu, šířce použivaného pásma, atp. Tzn. v nižších frekvencích jsem téměř na expected, u vyšších frekvencí tam je rozdíl až 10dB. Očividně ta webová kalkulačka bere pro ten výpočet. nějaký 1 referenční kanál (který jsem nějak nezjistil, což je škoda)

basty jako ze drzi (bez vazby na kanal) stale podobny signal? To je sice fajn, ale i v nejhorsim "setupu" ma wave lepsi signal nez AF v nejlepsim "setupu"...
          Holt ta antena ma proste vyssi zisk...

jenya akorát je teda dost blbé pak něco ladit, když nevíš na kolik se máš/můžeš dostat... 😃

Ta linkovou je maximální na stanici.. Jakmile se připojí víc klientů leze nahoru kvůli dynamickému timeslotu, nemá smysl na Gbit portu drže vyšší CSMA limit. U Pro to bude umět celou kapacitu

jenya Jsou to optimální parametry spočítané přes útlum atmosféry a optimální parametry nastavení zisku antén. Výrobně je tolerance -+ 3dB s hlavním percentilem u -3dB.

📡 Telekomunikace.cz