Nove Wave LR (nano) 60G PTP vs. AF60G LR - Zkušenosti
pintero presne tak sme to chceli aj u nas. Firemny pripadny domaci klient co si rad priplati...ale vzdy je nejaka hranica u kazdeho klienta. Taketo zdrazenie je extremne. Hlavne to nano nema pre mna ani hodnotu 230eur bez dph...nejake wave pico to nezachrani lebo to bude tak na 200m....na ptp to aktualne kvoli tej odozve tiez nieje...aktualne je to mrtvy produkt. Ked sa poriesi podzva tak na ptp max...
vdr tiez mozem potvrdit. Ci graf smokeping, ci relane pingy sledovane asi polhodku v kuse, je to rovnake.
Nahodne skoky 20ms+, ktore sa "nahodne" opakuju v skoro nahodnych intervaloch. Aj pri vypnuti 5GHz na oboch stranach, aj cisto bez vlan/bridgov len medzi dvoma Mikrotikmi. Nic nepomohlo. Spat na 3.2.0 a "ok".
Na ake cislo sa dostaneme nez to pojde?
Akurat skoda ze som si este v novembri dal objednat Wave Pro, mohol som radsej kupit za povodnu cenu LRko na druhy detektor dazda do susedneho okresu...
3.2.0 na Wave LR je ok? Zkusím to.
Udělejte si chvilku čas a reportuje jim to i s grafama - https://account.ui.com/supportform jejich support funguje docela dobře. Brbláním zde se nic neopraví. Zdražení ten produkt opravdu dost znevýhodnilo i před ním mi to přišlo drahý pro PtMP. Ale co se dá dělat.
- Upraveno
no vidis to, dalsi spokojny uzivatel
ano, nasadil jsem a jede to dobre zda se...
Pochopil jsem správně, že návrat na 3.2.0 řeší ty výkyvy latence i na Wave LR ?
Ano, ale neumí to pak 540 MHz kanál.
- Upraveno