ano, nasadil jsem a jede to dobre zda se...

Pochopil jsem správně, že návrat na 3.2.0 řeší ty výkyvy latence i na Wave LR ?

JanK jo už to tu bylo řečený vickrat

Ano, ale neumí to pak 540 MHz kanál.

Downgrade z 3.3.0beta4 na 3.2.0

Wave LR, 65880MHz, 1080MHz, 3.22km

Trnec ano, přesně ten

540MHz kanál mě netrápí, stejně chodí špatně.

A tohle chování (latence do 8ms) u Wave je nezávislá na přenosu? Nebo se to od nějaké kapacity láme a latence vyskočí?

to ale nebude latence toho spoje ale spoje + cesty ke spoji. Já tam mám cca 4ms a z toho 1-2ms dělá trasa ke spoji.

Ja som neni toho nazoru, ze verzia 3.2.0 odozvu riesi, mozno je ina ale rozny vykyv tam bol tak ci tak...

hapi přesně tak, teď jsem poslal 1000 pingů ze switche: packet size: 1450, timeout: 50ms, 0% packet loss, min: 0ms avg: 0ms max: 16ms
        v konečným výsledku je to prostě lepší než to bylo...

gemb tak co si budeme hovorit, nebolo to ok, ale podstatne lepsie nez akakolvek 3.3.0beta.
        Aj tu to sem tam skoci na vyssie desiatky ms bez dovodu, ale nie tak casto a teda bez nejakeho vazneho dopadu na klienta.

Ano, nemame scany, ano nemame 540mhz kanal.
        Treba si polozit otazku co cheme 🙂 Ci jednorazove funckie, alebo stabilitu.

pedro4444

Usetrili 100USD.
          Ani to ladeni NANO neni nic moc. Ale zas proti NANO( ktrere ma 1,4°) to je podstatne tupejsi ( 6°).

aha, takze toto je ten dovod preco zdrazeli Nano a LR.
          Skoda vzacnych kovov, ktore mohli poizit radsej na Wave pro, aby bol dostupnejsi...

• gemb replied to this.

psichac ano, niekde na fore ui som o tom aj cital...vpodstate to zdrazeli kvoli tomu aby produkt wave pico mali kam cenovo umiestnit a nebol moc lacny...tak to posunuli vsetko.

ještě včera se dal najít shop, kde to měli za víceméně starou cenu asi 6500 bez DPH :-)

📡 Telekomunikace.cz