pedro4444 s panom bohom kto toto bude ladit 😃 https://store.ui.com/us/en/pro/category/all-60ghz-wireless/products/wave-pico ten drziak je desny chapem ze chceli vsade setrit ale ta cena nie je az taka rozdielna od nano
JanK pedro4444 Usetrili 100USD. Ani to ladeni NANO neni nic moc. Ale zas proti NANO( ktrere ma 1,4°) to je podstatne tupejsi ( 6°).
psichac aha, takze toto je ten dovod preco zdrazeli Nano a LR. Skoda vzacnych kovov, ktore mohli poizit radsej na Wave pro, aby bol dostupnejsi...
gemb psichac ano, niekde na fore ui som o tom aj cital...vpodstate to zdrazeli kvoli tomu aby produkt wave pico mali kam cenovo umiestnit a nebol moc lacny...tak to posunuli vsetko.
pedro4444 jap mi sme tiež stihli staru cenu 200e s DPH za nano 4 kusy som rad ze stihol uchmatnut Inak neviem ci ste si všimli pico uz#len na 48v ? Nano ide v poho na 24v Pro mate skúsenosti ci ide v poho na 24?
darklogic midnight_man Tak asi bude lepší to umístit napevno na náklopnou konzol a směrovat to s celou konzolí.
midnight_man urcite by bolo fajn na tieto ubnt krámy vyrobit univerzalny precizne laditelny drziak..na všetky..od LHG po PICO 🙂
pedro4444 gemb Hej akurát kukal ze pro tam ma písané 24v qle toho pica sa bojím tam bude len 48v to tam píšu jasne ale tak pico v živote na sajt nepôjde tak to ma až tak netrápi
gemb pedro4444 Ani AirFiber 60LR nema pisane 24volt a funguje na 24volt 2 pary...mame taketo 2ks s cca 20m kablom a funguje uz 2 resp 3 roky. To 4 parove napajanie pri 24v je ale na istotu. Takze pico urcite pojde na 24v a bude mat asi aj mensiu spotrebu.
hapi To je fuk, všechno to bere do +- 10W. Jakej problém by tam byl? Omnitik co napájí ještě dva ptp spoje a dva dokrekvaci sektory to dá taky a má to podstatné horší.
airbilly wave ap mikro a klient wave nano, fw 3.3.0. beta 4 pingy celkom znesitelne, dnes sme nahodili druheho klienta. Ale zdroj sa nedal vymenit tak bezi len na 5ke(18v). Trafic v spicke tam ide 200mbit.
pedro4444 airbilly pockaj ked das lne 18v ide wave nano len na 5 ghz? to sa mi nejak nezda 60 ghz zapinas az od 24v? bo zatial mi mame vsade 24v a pohoda..
airbilly hapi bude to napätím, stalo sa mi to nezavisle aj na AF60LR s verziou 3.3.0 beta 3 ktorá bola napájaná z AD-155B. Až keď sme tam zvýšili napätie tak to nugovalo korektne. Minule sa to zase stalo s AP Micro. Napájanie bolo cez rb-5009 s 24V 2.5A zdrojom 60G vôbec nenabehlo. Tak sme tam radšej dali originál 48v adapter.
onas airbilly Napajím AF60-LR přes RB-5009 a na auto se to nerozjede. Musel jsem nastavit force a pak to jede bez problémů.