pedro4444

Usetrili 100USD.
Ani to ladeni NANO neni nic moc. Ale zas proti NANO( ktrere ma 1,4°) to je podstatne tupejsi ( 6°).

aha, takze toto je ten dovod preco zdrazeli Nano a LR.
Skoda vzacnych kovov, ktore mohli poizit radsej na Wave pro, aby bol dostupnejsi...

• gemb replied to this.

psichac ano, niekde na fore ui som o tom aj cital...vpodstate to zdrazeli kvoli tomu aby produkt wave pico mali kam cenovo umiestnit a nebol moc lacny...tak to posunuli vsetko.

ještě včera se dal najít shop, kde to měli za víceméně starou cenu asi 6500 bez DPH :-)

urcite by bolo fajn na tieto ubnt krámy vyrobit univerzalny precizne laditelny drziak..na všetky..od LHG po PICO 🙂

jap mi sme tiež stihli staru cenu 200e s DPH za nano 4 kusy som rad ze stihol uchmatnut

Inak neviem ci ste si všimli pico uz#len na 48v ?
      Nano ide v poho na 24v

Pro mate skúsenosti ci ide v poho na 24?

• gemb replied to this.
      • jap likes this

gemb
        Hej akurát kukal ze pro tam ma písané 24v qle toho pica sa bojím tam bude len 48v to tam píšu jasne ale tak pico v živote na sajt nepôjde tak to ma až tak netrápi

• gemb replied to this.

pedro4444 Ani AirFiber 60LR nema pisane 24volt a funguje na 24volt 2 pary...mame taketo 2ks s cca 20m kablom a funguje uz 2 resp 3 roky. To 4 parove napajanie pri 24v je ale na istotu. Takze pico urcite pojde na 24v a bude mat asi aj mensiu spotrebu.

To je fuk, všechno to bere do +- 10W. Jakej problém by tam byl?

Omnitik co napájí ještě dva ptp spoje a dva dokrekvaci sektory to dá taky a má to podstatné horší.

o 10 dní později

Takto sme predsa ladili tusim Gigabeam, bolo to horsie ako zle

wave ap mikro a klient wave nano, fw 3.3.0. beta 4 pingy celkom znesitelne, dnes sme nahodili druheho klienta.
          Ale zdroj sa nedal vymenit tak bezi len na 5ke(18v).
          Trafic v spicke tam ide 200mbit.

airbilly pockaj ked das lne 18v ide wave nano len na 5 ghz? to sa mi nejak nezda 60 ghz zapinas az od 24v?
            bo zatial mi mame vsade 24v a pohoda..

pedro4444 pod 22v to robí takéto veci. Adapter je na ťažko dostupnom mieste.(niesu kluce)

18V? a kolik dá proudu? to asi nebude napětím.

hapi bude to napätím, stalo sa mi to nezavisle aj na AF60LR s verziou 3.3.0 beta 3 ktorá bola napájaná z AD-155B. Až keď sme tam zvýšili napätie tak to nugovalo korektne.
                Minule sa to zase stalo s AP Micro. Napájanie bolo cez rb-5009 s 24V 2.5A zdrojom 60G vôbec nenabehlo. Tak sme tam radšej dali originál 48v adapter.

• onas replied to this.

📡 Telekomunikace.cz