s panom bohom kto toto bude ladit
https://store.ui.com/us/en/pro/category/all-60ghz-wireless/products/wave-pico
ten drziak je desny chapem ze chceli vsade setrit ale ta cena nie je az taka rozdielna od nano
s panom bohom kto toto bude ladit
https://store.ui.com/us/en/pro/category/all-60ghz-wireless/products/wave-pico
ten drziak je desny chapem ze chceli vsade setrit ale ta cena nie je az taka rozdielna od nano
aha, takze toto je ten dovod preco zdrazeli Nano a LR.
Skoda vzacnych kovov, ktore mohli poizit radsej na Wave pro, aby bol dostupnejsi...
ještě včera se dal najít shop, kde to měli za víceméně starou cenu asi 6500 bez DPH :-)
no to ladenie toho plastoveho drziaka bude sranda
midnight_man Tak asi bude lepší to umístit napevno na náklopnou konzol a směrovat to s celou konzolí.
darklogic
Myslím ze to bude naj možno niekto l tomu držiak správy
urcite by bolo fajn na tieto ubnt krámy vyrobit univerzalny precizne laditelny drziak..na všetky..od LHG po PICO
jap mi sme tiež stihli staru cenu 200e s DPH za nano 4 kusy som rad ze stihol uchmatnut
Inak neviem ci ste si všimli pico uz#len na 48v ?
Nano ide v poho na 24v
Pro mate skúsenosti ci ide v poho na 24?
gemb
Hej akurát kukal ze pro tam ma písané 24v qle toho pica sa bojím tam bude len 48v to tam píšu jasne ale tak pico v živote na sajt nepôjde tak to ma až tak netrápi
To je fuk, všechno to bere do +- 10W. Jakej problém by tam byl?
Omnitik co napájí ještě dva ptp spoje a dva dokrekvaci sektory to dá taky a má to podstatné horší.
Takto sme predsa ladili tusim Gigabeam, bolo to horsie ako zle
airbilly pockaj ked das lne 18v ide wave nano len na 5 ghz? to sa mi nejak nezda 60 ghz zapinas az od 24v?
bo zatial mi mame vsade 24v a pohoda..
18V? a kolik dá proudu? to asi nebude napětím.
hapi bude to napätím, stalo sa mi to nezavisle aj na AF60LR s verziou 3.3.0 beta 3 ktorá bola napájaná z AD-155B. Až keď sme tam zvýšili napätie tak to nugovalo korektne.
Minule sa to zase stalo s AP Micro. Napájanie bolo cez rb-5009 s 24V 2.5A zdrojom 60G vôbec nenabehlo. Tak sme tam radšej dali originál 48v adapter.
📡 Telekomunikace.cz