Nove Wave LR (nano) 60G PTP vs. AF60G LR - Zkušenosti
no po elektřině off/on už to nenajede správně aby to nahodilo 48V a 48V to má jenom jako automatiku. Nejde to forcnout přes gui. Takže force 24V jako další nabídka a cajk. Horší je, pokud si dobře vzpomínám, že 24V se vyrábí dodatečně na boardu switche takže to generuje další teplo.
jcltm No resil jsem na jednom miste unifi na PoE switch a taky to zlobilo. Reseni s podporou od switche a vysledek. Unifi nedodrzuji normu IEEE. Dalsi info treba zde: https://community.ui.com/questions/Trouble-with-powering-Unifi-AC-LR-with-a-3rd-party-PoE-switch-Netgear-GS108PP/ceb67d34-b73c-4054-8219-6dc74a2f99ae
- Upraveno
iTomB To že je někde podporován jen mode A/mode B je fakt, a ano, je to porušení normy 802.3af, PD (Powered Device) musí správně umět oboje. Dělají to kvůli úspoře nákladů, mode A využije tak 0,1 % uživatelů. Nemá to však nic společného s tím že to opětovně nenajede, to bude záležitost switche.
Nicméně že by mi Unifi napájené switchem jiného výrobce někde blblo se mi ještě nestalo.
- Upraveno
iTomB No ono totiž žádné Unifi co má výstup s aktivním PoE pro další zařízení pokud vím neexistuje. Takže to tak fungovat ani nemá. Jestli to jsou talíře, secondary port měly naposledy Unifi AC-Pro a tam to PoE fakt nepouští dál, to je jasně uvedeno ve specifikacích.
In-Wall mají sice výstup s PoE, ale tam se jedná jen o passthrough pasivních 48 V, navíc proudově dost omezený.
- Upraveno
gemb osobne to nenam ale píšu ze ok používajú to keď postupne presadzujú spoje na wave pro z ale lr.... alebo keď potrebujú zapnúť 540 MHz na air lr co som rad ze ubnt to SJ na airfiberi vlakovej lode povolili.... ale aj tak to menia na procka pretože wave lr, pro ma vacsi výkon ako airfiber lr... a videl som ze aj na ptmp ide airfiber pripojiť...
- Upraveno
Nove Wave LR (nano) 60G PTP in my opinion Kyle
a kde že AF60 LR umí 540MHz? Já že tam mám 3.2.0 a ta možnost tam není.
Jo a na WaveLR mě 540MHz absolutně neohromilo. Neudrželo to MCS12. Spadlo to na MCS6-8, nestabilní.
hapi
Musíš dat 3.3 Véd áno menej stabilné na rýchlosť ale na väčšie vzdialenosti to je lepšie treba preto kompromis...
- Upraveno
Wave PTMP/PTP 3.3.0-BETA3
Improvements:
Improved main radio connection stability and performance.
Added main radio GPS sync for PTP/PTMP AP mode.
Added backup radio site survey tool.
Improved 540 MHz channel width performance.
Improved Wave AI stability.
Improved failover switching between the main and backup radio.
Improved network performance.
Improved SFP+ port stability.
Improved user interface for mobile view.
Improved main radio's regulatory rules for Australia, India, Indonesia, Mexico, New Zealand, Singapore, Taiwan, and the United States.
Improved device boot sequence resilience.
Added various UX improvements.Bugfixes:
Added automatic channel selection fixes.
Added site survey and speed test fixes.
Added various system settings, reporting, and stability fixes.
Added various UX fixes.
zdroj: https://community.ui.com/releases/Wave-PTMP-PTP-3-3-0-BETA3/dbd3e185-8598-4191-b2fa-535bef49b5c0
jdu to nahodit na spoj 3.22km, dam vedet co to robi