vecino Tuto verzi nedávejte kdo máte management ve VLAN. Udělá to smyčku a schodí to celý switch. Ani následný downgrade na 2.9.0 nepomohl.

honzam to delala 3.3.0beta, v novejsi 3.3.0beta2 uz to opravili.

jap Nahrával jsem beta2 viz odkaz výše a dělá to taky

Jak jsem zjistil, tak lék na ubnt je reset do defaultu. Zkoušel jsi?

miract Ano. Z 3.3.0beta2 jsem udělal downgrade na 3.2.0 - nepomohlo, pořád se to chovalo jako smyčka. Reset a znovunastavení s 3.2.0 nepomohlo. Pomohl az downgrade na 3.1.6, pak reset. Konfigurace a následný upgrade na 3.2.0

Nasadili jsme spoj Wave LR a neustále ten spoj v klidu vykazuje létající latence 0 - 30 ms?

Je to normální stav? Díky

centr v obecné rovině to normální rozhodně není, nicméně takhle se waveLr evidentně někdy chová a to vícero lidem - viz můj předchozí post pgb , taky to dělalo @gemb a na ubnt fóru najdeš taky lidi jak si na latence stěžují

centr aktualne je to "normalny" stav ktory robi WaveLR aj Wave Nano. Ocakavam nejaky fix v podobe FW. V pripade vysokej zataze, ze by doslo k skoro zahlteniu by som to chapal ale v slabej zatazi to nema opodstatnenie.

centr na akej verzii FW ? "stable" 3.2.0 alebo nejaka beta ?

o 9 dní později

gemb Tak nový FW 1.2.0-beta problémy vyřešil, teď to jede super!

Niečo tu miešate dohromady. Wave už má aktualne cislovanie 3.x a zrazu tu niekto hovorí o firmware 1.2.....

• gemb replied to this.

tulo hovori o 60 XR, tam je take cislovanie.

inak len tak pre info kde pozeranie logovanie wifi spoja a ako to drzi v tych wave antenach?
            pretoze smokeping a ine su jasne ale mali mikro vypadok nim clovek nevidi...
            vieme si otvorit log spoja aj na ubnt ako na mikrotiku?
            lebo som kukal len ten system log to je nic..

o 15 dní později

Jak jsme to před časem řešili napájení, tak teda wave nano umi 48 a 24 ale jen pasivne. Tzn. nelze ho napájet z aktivního swtiche? A kdyz bych pouzil 960PGS na 48V, tak to pujde nebo ne? Diky

basty ak jsme to před časem řešili napájení, tak teda wave nano umi 48 a 24 ale jen pasivne. Tzn. nelze ho napájet z aktivního swtiche? A kdyz bych pouzil 960PGS na 48V, tak to pujde nebo ne? Diky

AF60 LR (wave) napajím mimo jiných variant i z 960PGS a to 24(27)V i 48(54)V. Funguje to zcela spolehlivě.
              Aktivní POE switch vyzkoušej, s tím zkušenost nemám.

jenya ano, to jsem si myslel... On tu někdo psal, že pokud je aktivni klient, tak dle standardu ma umět i pasivku 48V, ale nano je jen pasivni a to predpokladam, ze nebude fungovat. Takže dle toho aktivni poe ze switche nebude umet napajet nano s pasivkou ani na 48V.

to je jak s mk cubeg ac pro. Umí 48V? ano. Naběhne na ubnt switchy se zapnutým poe+? ano. A víte co se stane po výpadku elektřiny? ano správně, switch to už nezapne. Museli jsem na několika místech vynuceně zapnout 24V.

jcltm no to právě red řeším při výběru switche...

hapi To je divny ne? Kdyz to umi vsechny typy napajeni? Mame takto LHGcka z aktivniho sw a nebyl zadny problem.

📡 Telekomunikace.cz