gemb JJ zákazník je s tím smířený, ví o těchto vlastnostech.
Nyní jsem ze srandy zapnul tu 5G zálohu a ta má na těch 4,1km signál -65dBm, tedy, kdyby byla průtrž, tak stejně spadne i ta....

S jakým výkonem ta 5Ghz? Přijde mě že mají špatně pořešený ten výkon, alespon u Wave LR

julian takže 1,6 Gbps FD pri takých signaloch to aj tak neda ? Podľa uisp design center by to malo dať do 7km 1,6gbps FD s frekv. 68040

Ne veľké vzdialenosti je to kravina ale do 1km v pohode

• gemb replied to this.

ja som to mal v plane vyuzit ako primar ak to da 1,6Gbit FD a do zalohy ray3 17ghz. Je mi jasne ze slaby dazdik to hned rozpoji a tá 5ka bude pravdepodobne k ničomu.

coolerman1 vhladom na to aky zisl to ma tal by som tk na 2km bez zalohy dal v pohode. Af60 lr na 1,7km bez zalohy nam za rok padol mozno 1minutu casu spolu a to ma znacne nizsi zisk anteny. Samozrejme 68GHz.

StefanB Ja to jen testoval, tu 5G zálohu používat neplánuji.

o 10 dní později

Chtěl jsem doladit signál na protistanici a mám následující poznatky

• nebylo to třeba, spoj se evidentně "doladil" tedy z těch původních -42 bylo po několika dnech -38, tedy ideální stav
      • stejně jsem se tam vypravil, ale změny k lepšímu jsem se již nedobral, ba naopak, spoj se rozzaměřil a lepší hodnoty opět nebylo možné dosáhnout
      • doladíte prostě do nějaké hodnoty a pak už si spoj žije vlastním životem = musíte věřit, že si s tím nějaká ta vnitřní logika poradí (nelíbí se mi to, chtěl bych být precizní, ale mám hold smůlu)

na 99% vzdáleností bude prostě stačit zaměřit na ten puškohled...

je to skor take plastove nic, ako na AF60LR atd.. ma to aj Wave Nano/LR... Na zaklad staci.

Miso v tomto nemohu zatím sloužit, je to směrem k zákazníkovi, který to nemá šanci saturovat

zrejme myslel linkrate, vzdialenost, signaly atd.. proste vsetky porovnatelne data 🙂

psichac tak to je všechno v tom mém souhrnem příspěvku cca 10 příspěvků nad

a ping pres ten spoj v klidovem stavu je v pohode? Nedela to takovy kopce jak LR verze s poslednima firmwarama?

2,2 ms to je průměrná latence na ten zaktaznikuv routeru, tedy +/- latence nezatizene linky

📡 Telekomunikace.cz