julian gemb JJ zákazník je s tím smířený, ví o těchto vlastnostech. Nyní jsem ze srandy zapnul tu 5G zálohu a ta má na těch 4,1km signál -65dBm, tedy, kdyby byla průtrž, tak stejně spadne i ta....
StefanB julian takže 1,6 Gbps FD pri takých signaloch to aj tak neda ? Podľa uisp design center by to malo dať do 7km 1,6gbps FD s frekv. 68040
gemb coolerman1 vhladom na to aky zisl to ma tal by som tk na 2km bez zalohy dal v pohode. Af60 lr na 1,7km bez zalohy nam za rok padol mozno 1minutu casu spolu a to ma znacne nizsi zisk anteny. Samozrejme 68GHz.
StefanB ja som to mal v plane vyuzit ako primar ak to da 1,6Gbit FD a do zalohy ray3 17ghz. Je mi jasne ze slaby dazdik to hned rozpoji a tá 5ka bude pravdepodobne k ničomu.
julian Chtěl jsem doladit signál na protistanici a mám následující poznatky nebylo to třeba, spoj se evidentně "doladil" tedy z těch původních -42 bylo po několika dnech -38, tedy ideální stav stejně jsem se tam vypravil, ale změny k lepšímu jsem se již nedobral, ba naopak, spoj se rozzaměřil a lepší hodnoty opět nebylo možné dosáhnout doladíte prostě do nějaké hodnoty a pak už si spoj žije vlastním životem = musíte věřit, že si s tím nějaká ta vnitřní logika poradí (nelíbí se mi to, chtěl bych být precizní, ale mám hold smůlu) na 99% vzdáleností bude prostě stačit zaměřit na ten puškohled...
basty a ping pres ten spoj v klidovem stavu je v pohode? Nedela to takovy kopce jak LR verze s poslednima firmwarama?
julian basty Při té malé zátěži je to rovina, latence kolísá od 1,1-2,5ms a těch 2,2ms je průměrná odezva koncového routeru.