asi si spíš měl udělat jenom ten velkej klobouček a do něj díru na třeba jirous modrou průchodku. Předpokládám že se ztratila i ta guma.

hapi ztratilo se všechno, gumu jsem vytisknul z flexu, ale vlastnosti jako ta origo guma to nemá. Vždycky se to dá udělat líp.

zajímalo by mě z jakého matroše to tisknete, ideálně když to bude nějaký poloflex protože na tom sluníčku tohle za rok bude jako z cukru 🙁

okoun Světlé odstíny PETG venku vydrží léta (osobně používám).
        ASA by měl být dokonce přímo UV resistant.

okoun ASA je UV odolná. Používám barvu slonové kosti už tak dva roky. Tohle když půjde do terénu, tak taky ve světlé verzi.

hafieror ASA je sice UV odolná ale je to takové křehoučké prostě ani trochu flex 🙁 chtělo by to nějaké tvrdé TPU..

Za mě spíš supr počin a díky za sdílení. Víc takových lidí, kteří si nenechají všechny dobré nápady pro sebe...
          JJ, kritizovat umíme všichni dobře.
          Takže chci poděkovat za pěkný sdílený návod ;-)

o 9 dní později

basty Na krabici není napsáno Huawei, na jednotce není napsáno Huawei a když otevřete napájecí adaptér, tak tam najdete něco, co už nějakej číňan přebalil do nového kabátu.

hafieror aha. Ani jsem si nevšiml. Mrknu. A orig mají jiný šasi?

basty Těch tvarů mi tu prošlo pod rukama víc. Tohle nám aktuálně chodí. Má to rozteč 125mm.

Kdyby chtěl někdo něco vytisknout, tak tiskneme z PLA, PETG, PCTG, ABS, ASA, PC....
              Stačí SZ

o 2 měsíce později

Když už jsme u těch záslepek a optiky.. Zkoušel někdo tisknout krabičky na míru do chodeb paneláku na optiku?

hafieror
              Pěkná práce 👍
              Nechcete nakreslit nějaký zajímavý držák větráku do racku? Občas nasazujeme aspoň "vnitřní" cirkulaci.

homer
                Není problém modelovat cokoliv, ale musí mi to projít rukama.

📡 Telekomunikace.cz