basty Na krabici není napsáno Huawei, na jednotce není napsáno Huawei a když otevřete napájecí adaptér, tak tam najdete něco, co už nějakej číňan přebalil do nového kabátu.

hafieror aha. Ani jsem si nevšiml. Mrknu. A orig mají jiný šasi?

basty Těch tvarů mi tu prošlo pod rukama víc. Tohle nám aktuálně chodí. Má to rozteč 125mm.

Kdyby chtěl někdo něco vytisknout, tak tiskneme z PLA, PETG, PCTG, ABS, ASA, PC....
      Stačí SZ

o 2 měsíce později

Když už jsme u těch záslepek a optiky.. Zkoušel někdo tisknout krabičky na míru do chodeb paneláku na optiku?

hafieror
      Pěkná práce 👍
      Nechcete nakreslit nějaký zajímavý držák větráku do racku? Občas nasazujeme aspoň "vnitřní" cirkulaci.

homer
        Není problém modelovat cokoliv, ale musí mi to projít rukama.

ty kráso, před lety jsem tu postoval ubnt onu s krabičkou na fiber na zdi a z mého pohledu hezky kulturně provedené a samozřejmě zhejtované... a teď tu vidím onu s nabastelným poe injektorem vedle a to jako vypadá hezky? jo aha, to je z 3d tisku tak pak v pořádku🤣

o 5 dní později

pro snadnější vizuální nasměrování sektoru 🙃

hafieror
            Poslu ti ventilator 80x80mm a prosil bych vytvorit drzak, muze byt i vcetne ochranne mrizky, ze by se tam ten vetrak jen "nasunul" 🙂

hapi hezký, v tom rohu ti to nepraská? Podle vrste je to nejslabší místo. Ale pokud je to udělaný s rozumnou tolerancí, tak asi nemá v tomto případě důvod.

hapi
            Zde je nejslabší místo podle tiskových vrstev

je to tuším 7mm tlustý a 5 perimetrů. Zatím to drží až jsem překvapen. Ale šlo by to udělat na dva kusy a trychtýř pak přilepit aby se ta klipsa mohla tisknout na bok.

Jde jenom o pomůcku na kouknutí kam ten sektor míří. Těžko si uvědomuju 30° a 60° na stožáru. Takhle kouknu po vnitřní nebo venkovní stěně trychtýře a vidím pokrytí při montáži. Uvidíme jak to bude fungovat.

o 21 dní později

Dříve jsem sem vložil šablonu pro techniky na pověšení Huawei jednotek, tam, kde nebylo možné vrtat. Prostě to hodili na mamuta. Nebo aby to nemuseli extra rozměřovat. Jenže za chvíli přišli, že ji chtějí na tp-link, pak na Huawei, který má jinou rozteč. Udělal jsem jim tedy variabilní a nastaví si ji podle jednotky, kterou mají. Výhodu to má, že když dojde k výměně jednotky za jiný typ, je možné přenastavit rozteč. Samozřejmě když se k tomu dostane de*il, tak to urazí, ale to už je osud.
            https://makerworld.com/en/models/251512#profileId-267913

o 6 měsíců později

📡 Telekomunikace.cz