Snowradom AF60/LR je origo UBNT nebo Jirous? V případě UBNT bych v závislosti na ceně o koupi uvažoval.

Ještě pořad volno

VrbCZ
    Mám zajem o ty AC ubnt kolik čeho s co za to?
    Když-tak sz.

Snowradom AF60/LR aka cena?

o 12 dní později
        o 13 dní později
        VrbCZ změnil název na Prodáno .

Je tady nekdo komu prisly domluvene veci?

jawan přišlo to po 14 dnech. Uz jsem se bal ze jsem naletel, ale dorazilo

Tak já mam uhrazeno od 12.12. a stále nic dostal jsem potvrzeni o objednané přepravě které bylo stornováno balík nepředán a řeči tipu vrátilo se mi to nazpět jsou opravu pro .... Ok díky dám tomu do konce týdne

Hmm, mam uhrazenou fakturu na 10tis, jestli nic nedorazi, tak ta castka je uz na reseni pravnikem 😲

jawan
          mne prislo ale nie uplne to ako bolo dohodnute, ale nestihol som to otestovat,
          ale musel som tiez viackrat nahanat

Už se mi tu na foru s někým jiným stalo, že jsem z něj věci páčil 3 měsíce. Tak snad to dopadne dobře. Platba převodem je naštěstí nezvratitelný důkaz. Bohužel jediná jistota je osobní odběr a platba při převzetí zdá se...

:-D nastastie som k tomu pristupil nedoveryhodne a vysetril kto to je...ci uz daco predal a zistil som ze to ide velmi tazko. Sice vzdy tovar prisiel ale bud strasne neskoro alebo v inom zlozeni ako mal. Co svedci o serioznosti....

Dnes uz nemozete verit nikomu a nicomu 🙁

zial take osoby prispievaju k tomu, ze uz ani na tomto fore sa neda doverovat uplne kazdemu a potom
          aj osoby, ktore su doveryhodne maju problem .......

📡 Telekomunikace.cz