jendo75 jawan mne prislo ale nie uplne to ako bolo dohodnute, ale nestihol som to otestovat, ale musel som tiez viackrat nahanat
jawan Tak já mam uhrazeno od 12.12. a stále nic dostal jsem potvrzeni o objednané přepravě které bylo stornováno balík nepředán a řeči tipu vrátilo se mi to nazpět jsou opravu pro .... Ok díky dám tomu do konce týdne
viktornovotny Hmm, mam uhrazenou fakturu na 10tis, jestli nic nedorazi, tak ta castka je uz na reseni pravnikem 😲
jcltm Už se mi tu na foru s někým jiným stalo, že jsem z něj věci páčil 3 měsíce. Tak snad to dopadne dobře. Platba převodem je naštěstí nezvratitelný důkaz. Bohužel jediná jistota je osobní odběr a platba při převzetí zdá se...
midnight_man :-D nastastie som k tomu pristupil nedoveryhodne a vysetril kto to je...ci uz daco predal a zistil som ze to ide velmi tazko. Sice vzdy tovar prisiel ale bud strasne neskoro alebo v inom zlozeni ako mal. Co svedci o serioznosti.... Dnes uz nemozete verit nikomu a nicomu 🙁
jendo75 zial take osoby prispievaju k tomu, ze uz ani na tomto fore sa neda doverovat uplne kazdemu a potom aj osoby, ktore su doveryhodne maju problem .......
midnight_man jendo75 určite su tu na fore zname mena s ktorými absolutne nie je problem. Ale takýto nováčikovia resp ludia ktorych malokto pozna, treba davat bacha!
miract Chtěl jsem od nej vzít radomy na AL60, ale tím jak mě pořad uháněl, zda to teda chci a pod. Jsem si spolupráci s tím to člověkem rozmyslel a jak vidno jsem udělal dobře!
tomasik taky jsme brali veci kolem 10tis na fakturu uhrada predem, brali jsme udajne posledni 10x nové litebeamy AC Gen2 a 2x litebeamy AC starsi, neuhradili jsme to nekolikrat vsichni to jedno zbozi ?
nechtej pokud mate podezření na podvod, tak šup na policii, třeba s kopií komunikace. Čím dřív tím líp. Mám to za sebou s jedním týpkem tady z fóra. Nakonec to dopadlo dobře, omluvil se a srovnal to.
zdeneksvarc nechtej Dotyčný @VrbCZ má poměrně solidní digitální otisk. Telefon, email, působiště. Pro PČR to nebude problém. Přesto doufám, že to nebude nutné.
viktornovotny zdeneksvarc otisk 🤣 nevim no, PCR uz moc neverim, jen vyslech, zapis .. odlozeni .. i kdyby se jim otiskl drzkou na okno sluzebny 🙁
midnight_man ved v inom topicu dnes odpisal na prispevok 🙂 podla mna nemaju čas...maju stres a vela toho. Ale je to neseriozne...
miract Když to sečteme, co se mu poslalo, tak už je to na trestný čin. Kdyby někdo potřeboval, tak mobil mi poslal, ale jestli funguje nevím.
jcltm miract Máš telefon => volej. Já volal ve výše zmiňovaném případě co týden, když to nezabralo, otravoval jsem denně z různých čísel. A světe div se, cca do týdne jsem měl věci na stole.