viktornovotny tomasik zatim nic, jen poslal link na zasilkovnu, kde ale jeste odesilatel (on) balik ani nedodal
tomasik ten link jsem mel taky uz pred tydnem, balik nebyl nikdy podan, tak pak dej vedet a ja jsem pro jit do toho spolecne
viktornovotny Tak ted rano pan zaslal novy link do zasilkovny, podle noveho je zasilka jiz v preprave. Takze uvidime co prijde.
viktornovotny Tak zatim vysledek - dosel jeden balik - ze slibeneho ted chybi 1x lbe-5ac-gen2 novy a 2x totez ale ojety, coz je ted otazka, jak z pana dostat ?
vecino viktornovotny Viktore udělej si čas i když to je podle tebe ztráta času. Jinak to tihle blbečci budou zkoušet furt, protože jim to bude procházet.
selic Ještě můžete zkusit kontaktovat uživatele EKKAR z fóra ebastlirna. Je z České Třebové a je to dědek prudič...
selic viktornovotny Nic. Zeptat se ho, jestli na té adrese Kozlovská 551 uvedené na fotce výše někdo sídlí a na případné reference.
crazyape Taky se přidávám. Tak to podáme spolecne? Já už mám napsané trestní oznámení. Jen sliby, kecy mám ho frajera v paži. Trpělivost došla.
crazyape Pánové vy se chystáte to nechat vyhnít ? At si frajer vydělává dál ? Ten člověk nemá absolutně zábrany ... lhář a slibovač nejvyššího kalibru.