tomasik ten link jsem mel taky uz pred tydnem, balik nebyl nikdy podan, tak pak dej vedet a ja jsem pro jit do toho spolecne
viktornovotny Tak ted rano pan zaslal novy link do zasilkovny, podle noveho je zasilka jiz v preprave. Takze uvidime co prijde.
viktornovotny Tak zatim vysledek - dosel jeden balik - ze slibeneho ted chybi 1x lbe-5ac-gen2 novy a 2x totez ale ojety, coz je ted otazka, jak z pana dostat ?
vecino viktornovotny Viktore udělej si čas i když to je podle tebe ztráta času. Jinak to tihle blbečci budou zkoušet furt, protože jim to bude procházet.
selic Ještě můžete zkusit kontaktovat uživatele EKKAR z fóra ebastlirna. Je z České Třebové a je to dědek prudič...
selic viktornovotny Nic. Zeptat se ho, jestli na té adrese Kozlovská 551 uvedené na fotce výše někdo sídlí a na případné reference.
crazyape Taky se přidávám. Tak to podáme spolecne? Já už mám napsané trestní oznámení. Jen sliby, kecy mám ho frajera v paži. Trpělivost došla.
crazyape Pánové vy se chystáte to nechat vyhnít ? At si frajer vydělává dál ? Ten člověk nemá absolutně zábrany ... lhář a slibovač nejvyššího kalibru.