kamilj ano presne tak!
To s tým EV bude nekonečný boj rôznych sociálnych vrstiev chlapi. Už si to prosím Vás uvedomte, že sa nikdy nezhodnete!!!!!!!!!! NIKDY! Pretože sme tu všetky sociálne vrstvy. Od majitelov velkých firiem, ktorí nikdy nemajú auto staršie ako 4-5 rokov, možno ani 3 nie"? Až po posledného technika, ktorý nikdy nové auto nemal...a ani mať nebude a bežne jazdí dnes na forde focus z 2008meho roku s 250.000km.
Kde tu chcete prísť k nejakému konsenzu?!
Ak sa k tomu postavím ako človek ktorý má 50.000 na nový kodiaq a som spokojný s tým dojazdom a obmedzeniami ktoré to má (áno nepotrebujem jazdiť viac ako 400km týzdenne) tak si určite kúpim EV!
Ak sa k tomu postavím ako človek, ktorý má budget na auto 3-7 tisic eur ...čo sú autá ktoré sa najviac, najlepšie predávajú (lebo sociálna vrstva) tak v tom prípade nikdy pre mňa EV nebude. Pretože kým to EV spadne na cene pod 10.000€ bude viac menej nepoužiteľné, prípadne to bude časovaná studňa na peniaze.
Dnes 3ková octávia ktorá stála v 2014tom nová 30.000€ stojí 4500€, má 250.000km a slúži bežnému človeku. Či to takto bude masovo s EV neviem, ale som skôr pesimista ako optimista. A mám dôvod, robím v tom