Pane TTT nejsme tady ve škole, aby někdo někoho zkoušel. Naopak mějte koule Vy na to, že průkazně pane TTT ukážete, jak to s tou investicí do zelené energie doopravdy je a k tomu připojte správně vyplněnou (ne jen částečně) Vaší ekonomickou tabulku. Hrát si na učitele a žáka já si s Vámi hrát fakt nebudu. Takže mrkněte do faktur, koukněte na odečty a zkuste předložte tabulku, ale ne jen částečně vyplněnou.
@hapi má na mysli neodpruženou hmotu a má naprostou pravdu. Jenže ty motorové náboje:
Obsahují totiž nejen brzdové komponenty, ale také všechny funkce, které dříve vykonával motor, převodovka, spojka, odpružení a další díly.
Z obrázků jsem nepochopil princip odpružení, ale nemusím rozumět všemu. Pokud se jim fakt podařilo podstatou část těch 50 kg odpružit, tak klobouk dolů.
Slíbil přitom ukončení souboru opatření známých jako Green Deal. „Zrušíme kvóty na elektromobily. Zachráníme náš automobilový průmysl,“ uvedl Trump v inauguračním projevu. „Jinými slovy, budete si moct koupit, jaké auto budete chtít,“ dodal.
Chybu nebudu přiznávat, protože ty MILIOOONY co jste do toho nasypal se vám nikdy během cca 10 let nevrátí a nebo vrátí, ale o to více musíte vše napočítat zákazníkům. Jen doufám, že jste si na to elektro soukolí nevzal na půjčku.
Ale jinak je to opravdu BEST!
Lidi jako jste vy si totiž chybu nikdy nepřiznávají. Nepotřebujete se dobrat nějakého výsledku, čísel nebo pravdy. Vám totiž stačí, že vy si myslíte, že je "Země placatá" a zbytek světa je vám úplně buřt. A i kdybyste náhodou utratil majlant za výlet do Antarktidy, abyste si na vlastní oči ověřil, že tam v zimě slunce nezapadá, budete stejně nadále tvrdit, že je to divné a že to přece není důkaz toho, že je Země kulatá....
TTT S tím plochozemstvím jsme asi hodně utekli od tématu. Navíc jsem nezaznamenal, že by @kamilj něco takového tvrdil. Mě se třeba dobře argumentačně vybavení plochozemci líbí pro svou odvahu zpochybňovat systémem nezpochybňovatelné. Víc takových odvážlivců
zdeneksvarc Naopak plný návrat k uhlovodíku je nesplnitelný sen.
Nikdy jsem netvrdil, že se chci vrátit jen k uhlovodíkům, ale z větší části se vrátit budeme a budete muset vrátit. Hlavně k jaderkám.
Tvrdím, že ideologové a sociální inženýři nemají nám co diktovat a hlavně v ekonomice. Vidíme jak dopadlo Švédsko. Podívejte se na dokument Švédská teorie lásky. https://www.csfd.cz/film/426174-svedska-teorie-lasky/prehled/
V dokumentu uvidíte kam jsou schopni zavést národ sociální inženýři.
Tvrdím, že dotace všeho je nefunkční systém, hlavně v komerční sféře. Dotace od spodní vrstvy k bohaté. Je to jen podporování přežívajícího klientelismu, který vytváří minimální dynamiku v ekonomice. Vidíme to všude okolo sebe dnes a denně. My máme cyklostezky a Poláci mají dálnice.
Já vidím úpadek ve vzdělanosti. Průměrné IQ v jednotlivých státech:
1) Čina (dle Libtardů kopírovali )
2) Írán, kolébka vědeckého poznání
6) Rusko (nejlepší v Evropě)
32) ČR (podprůměr... pod IQ 100)
78) Ukrajina" (nejhorší evropský stát) tak z těmi to moc nevytrhneme. IQ se ještě rapidně sníží.
Každým dne slyším v rádiu jak nám chybí vzdělaní lidé. Nejsou doktoři, nejsou energetici, nejsou elektrikáři, nejsou strojvůdci, nejsou lidé, kteří jsou zvyklí chodit pravidelně a včas do práce. Nejsou, nejsou...
Dnešní EV jezdí z větší části na uhlí v Evropě.
Rozhovor s panem Janečkem o ENERGETICE.
Zelená politika dusí český průmysl. V oceli nás předběhl i Bangladéš
V pořadu Průmyslová zóna Pavla Janečka se generální ředitel Vítkovice Steel Radek Strouhal a prezident České asociace ocelových konstrukcí Tomáš Měřínský zaměřili na výzvy, kterým čelí český ocelářský průmysl. Diskuze se dotkla témat od energetické politiky po závislost na dovozech z Asie a zelené politiky EU. Jak se český průmysl vyrovnává s tlakem na dekarbonizaci? A jaké dopady má nedostatek strategické podpory od státu?
Šéf vývoje Škody: Elektromobily jsou tlačeny normami a pokutami
Automobilky by klidně mohly pokračovat ve výrobě dvanáctiválců s impozantním výkonem, ale nesplnily by pak emisní limity a byly by vystaveny miliardovým pokutám. Šéf vývoje pohonů a podvozků Škoda Auto Martin Hrdlička v obsáhlém rozhovoru s energetickým expertem Pavlem Janečkem odkrývá zákulisí vývoje spalovacích motorů, přechodu na elektromobilitu i nedávných jednání o emisní normě Euro 7.
Temelín stavěli z většiny Češi. Hrozí, že u Dukovan to bude jen ze 30 procent
Energetický expert Pavel Janeček a ekonom Jaroslav Ungerman vedli obsáhlou diskuzi o výzvách, kterým čelí český průmysl. Zaměřili se na problémy spojené s energetickou krizí, přechodem na elektromobilitu a ztrátou tradičních odvětví, jako jsou strojírenství a těžký průmysl. Hovořili také o potřebě reformy technického vzdělávání a nutnosti modernizace průmyslu pro udržení konkurenceschopnosti na globálním trhu.
kamilj dovolím si reagovat jen na to, co se týká mě - ja se v žádném případě k uhlovodíkům nevrátím a nevidím jediný důvod, proč bych se k nim musel vracet.
Žádný zatvrzelý, pokrok odmítající rudoch mi to rozhodně nepřikáže.
Jediné, s čím souhlasím je, že potřebujeme levné a co nejčistší energie…. Cest, jak toho dosáhnout, je spousty. Ale to lidé museli volit odborníky a ne populisty typu Babiš a podobné odborníky, jako je tady pesimista Kamil.
Načítání...
Při pokusu o načtení plné verze tohoto webu se něco pokazilo. Zkuste chybu opravit znovunačtením této stránky (tvrdá aktualizace).