• Ostatní
  • Elektromobilní polemika (Bylo: Huawei se vrátil do Evropy)

Kolobok ok. Chybí mi argumenty. Dobře. Tak si přečti to, co píšu výš :-)

A řekni tohle té části Makedonie, která sympatizuje s Ruskem a jaksi plyn nemá….

Takze sorry, radši budu podporovat energetickou nezávislost než závislost na jednom zdroji.

cmgn jak toho Putina donutíte ty energie prodat levně? Jak zajistíte, že před zimou nezavře kohoutky jako v Moldavsku?

Moldavsko nesousedí s RF. Kohoutky zavřela ruská tranzitní strana nebo kohoutky zavřela ukrajinská tranzitní strana? Na druhou stranu, pokud to byl ukrajinský tranzit na základě neobnovení řádně vypršeného kontraktu, tak se proti tomu nedá nic namítat. Tedy krom toho, že obyčejní lidé obou tranzitních zemí se navzájem zabíjejí, zatímco korporace a státní organizace jejích států spolu obchodují.

Nebylo by lepší si tu energii radši vyrobit jinak a být na těchto režimech nezávislí?

💯

Proč radši nevyrobit levně elektřinu a místo plynu a ropy nejezdit na palivo, co si umím vyrobit?! To by stálo úsilí že?

💯

Kolobok Jsem Rusák, dezolát a chcimír. I tak ti přeji přijemný den

Serte na nálepky, které rozdává ta která propaganda. Serte na divide et impera, které panstvo uplatňuje na poddané 😄

Zpátky k elektromobilitě 🔌 Čerstvá zkušenost ze Saigonu a jižního Vietnamu. Za rok enormní nárůst elektromobilů. Spousta roztomilých VF3, všude EV taxislužba Xanh SM. Skok jak blázen. Rychlonabíječky trochu váznou, ale to doženou. K tomu se rozběhl prodej elektrických skůtrů Vinfast se šachtou na swapování dvou baterek. Pecka. Mimochodem, kdo neví, tak lehký přepočet dongů na koruny. Stačí škrtnout tři nuly. Např. 39.900.000 d = 39.900 CZK.

Kolobok

Tak to dopadá když lidé nemají informace @Koloboku. I dnes by jsme bez Ruska zmrzli. Pro zajímavost Amerika svítí z 30 % na ruský atom. 🤔 😉

Zdeněk má obavy, že se mu to tady v diskuzi rozhodilo a přeci jen už nad ním, nad námi visí zákon Napomáhání cizí moci. 🤫. Ubereme trochu energie do baterek.

• Upraveno

cmgn Makedonie

Bacha, to jsi trošku spletl, Makedonie a Moldavsko jsou jiné země, jen obě od M 😉

• cmgn replied to this.

Já se od téhle diskuze musím na chvíli vypnout. Tolik nenávist, agrese, sprostoty a onálepkování jsem neviděl ani na novinkách.

Opravdu je překonáváte svoji nenávistí, hloupostí a nevědomostí. Na to, aby jste vedli slušnou diskuzi kdy dva lidé mají jiné názory dokážete jen urážet. Opravdu se zamyslete kam svoji agresivitou a nenávistí chcete dojít. Kam?
      Dojdete tam kde došla Ukrajina a ani ty vaše EV, FVO a TČ vám k ničemu nepomůžou pokud budete takový jací jste.

Je to hodně vypovídající kdo je kdo. 👏 Opravdu se nad sebou zamyslete. 🤔

Přeji vám krásný den a plnou baterku energie. 🙋

Já jdu na kafe. ☕

• cmgn replied to this.

Kolobok A když vedle sebe žijí dva sousedé, kteří se nebaví, nedělá to nikdy dobrotu.

Netuším, z jakého důvodu bych měl mít za kamaráda souseda napravo, kterej mi zabral 1/3 mojeho pozemku, jenom proto, že nechtěl, abych se kamarádil se sousedem nalevo. A když jsem mu řekl, že se přece můžu kamarádit s kým chci, tak mi dal pár facek a zastřelil mi všechny slepice.

Já jsem ten špatnej, že se s ním nebavím? Takhle funguje Ruská logika? 😂

jcltm ehm, diky! Mea culpa

• Upraveno

kamilj takze kdo nesouhlasí s tvým názorem, je nenávistný, agresivní a hloupý? Ok…

Člověk se tu snaží dávat ti argumenty, ať já nebo @TTT, ale místo diskuze jsme opět nálepkováni. Ok. Jestli tohle je ta ruská pravda a spravedlnost, díky, nemam zájem.

Nic ti nebrání se do země zaslíbené odstěhovat. Bude líp tobě i nám.

Buď dál zapšklý, odmítej vše nové, ale pak si prosim nestěžuj, že se u nás něco nedaří, když přesně kvůli takovým, jako jsi ty, naše krásná země neinovuje a nedrží krok se světem.

Díky!

cmgn Jediny zdroj, ktery selhava v nasem energetickem mixu, je Ukrajina. Odrizli Evropu od plynoveho potrubi a my tomu jeste tleskame.

TTT Nevim co popisujes, ale Ukrajina to neni.

TTT No jenom si zapomel zminit, ze jsi ten pozemek v roce 1991 prohlasil za svuj a s pozemkem jsi uzmul i sousedovic vnucku, kterou jsi jen tak z dobrých mravu a na doporuceni novych kamaradu zacal pravidelne nasilnit a nicit ji majetek. Sousedi nemeli ani tak problem s tim, ze vnucka bydli na pozemku o ktery se staráš, jako s tim, ze ji zakazujes se stykat i rodinou, mluvit jejich reci a pravidelne ji mlatis.. Obcas ji pripomenes, ze je skoda, zes ji uz nevypalil a pripomenes, ze uz tvuj deda mel ve zvyku sousedy se svymi kamarady ostatni zabijet a ponizovat.. Obcas ti to proste neklapne
          To je ta tvoje logika 🙂

• Upraveno

Kolobok Děkujeme za přínosná slova, teďka už asi nikdo nebude pochybovat o tom, jak to máš...

jojo, to je takovej Ruskej zvyk, tvrdit, že něco bylo jejich, zapomínat na historii a vidět do minulosti jenom tak daleko, jak se jim to hodí. A co před rokem 1991 a 1919? Třeba takovej hezkej rok 1569, na to už Ruskej děda zapomněl? Povíš nám taky svůj pohled na to jak to bylo ještě dřív?

Předpokládám že i tady v CZ by tu vnučku, jako na Ukrajině, zrovna teďka strašně utiskovali, znásilňovali a ničili jí majetek, a bylo by príma, kdyby jí Ruskej děda přišel na pomoc, viď. Ještě že jsme v roce 1991 všechny ty Ruský vnučky poslali zpátky k dědovi. Díky Kocábovi za to. Vem si jakej voser by nám teď těch 130.000 Ruskejch vnuček dělalo. To je taky takový příznačný pro Ruský vnučky, nakvartýrovat se do cizí země, začít hlásat dědovu pravdu a pak tvrdit, že jim každej ubližuje. No a časem stačí požádat svýho Ruskýho dědu, aby jim přišel pomoct. Vnučky z Podněstří, Abcházie, Osetie a Náhorního Karabachu by mohli vyprávět. Škoda že stejným způsobem neposlali domu Ruský vnučky v Pobaltí. Ale tam to snad ještě dopadne. Budeme držet palce.

Stejně ty Ruský vnučky nechápu, když jim to v tý cizině nevyhovuje a každej je na ně tak moc ošklivej, proč se nepřestěhujou zpátky k Ruskýmu dědovi. Tam na ně čeká jejich vysněný Ruský život, staré dobré Ruské tradice! Vždyť dneska je to i u nás v CZ pro všechny, co se cítí být Ruskou vnučkou, tak jednoduchý. Stačí zajít na Ruskou ambasádu a požádali o víza pro "Osoby které sdílejí tradiční Ruské duchovní a morální hodnoty".

Mimochodem, psal sem to @kamilj a zeptám se i tebe, už sis byl pro vízum? Budeš se stěhovat zpátky za Ruským dědou? Proč vlastně žiješ tady a ne tam, kam tě táhne tvoje srdce? Fakt by mě to zajímalo. Jo a kdybys se rozhodl přestěhovat, dej vědět, určitě ti rád přispěju na cestu a počítám, že bych nebyl sám...

Dohadování Ubiquiti vs MikroTik mi přišlo užitečnější 😄 To diskutující nemuseli selektivně zapomínat minulost, která se jim nehodila do narativu, protože žádný narativ nebyl. Prostě buď ta wifina fungovala líp nebo fungovala hůř. Případně fungovala uplně na houby. Zlatý časy 😄

• Upraveno

Jaký je rozdíl mezi vámi Porošenkem a Zelenským? Žádný! NULOVÝ! Jste stejní jak ONI.
                Když máme jiný názor než vy, chcete se nás zbavit, vyhodit nás mimo Českou republiku. To už tady bylo, že.

"Naše děti budou chodit do školek a škol, jejich (ruské) budou zalezlé ve sklepech..." P. Porošenko. 15. 11. 2014
                https://www.mojevideo.sk/video/3b9ce/porosenko_ich_deti_budu_sediet_v_pivniciach.html

Ano to jste VY!
                Pochopili jste už kdo jste? Styďte se! JEN ten VÁŠ názor je TEN správný.

Otřesné a stojí to opravdu na zamyšlení. Ještě začněte skákat po náměstích a vykřikovat, "kdo neskáče není Čech".
                Taky skákali... až doskákali. Tak až jednoduše to začíná.

Máte klipové vnímání světe. 30 sekund a dost.

• Upraveno

zdeneksvarc Případně fungovala uplně na houby. Zlatý časy

Mně zlaté časy nastaly s Ruckusem za 1500,- Kč. Mikrotiků v důležitých instalacích se zbavuji.
                To co předvádí Ruckus je neuvěřitelné. Rádio za 1500,- Kč obslouží 500 ONLINE klientů (fyzicky vyskoušeno)!!!
                Mám rádio od RUCKUS 750, které dokáže online obsloužit 1000 klientů a má 2000 virtuálních antén.
                Nic nepadá. Vysoká bezpečnost a propustnost! Dostupný firmware.
                Jednoduchost konfigurace.
                Můžu se podělit o informace.

• Upraveno

Chtelo by to BAN vsem tem trolum tady, ale opravdu vsem, to je diskuze o EV, vy vsichni co se tu rozcilujete a sirite sve nazory nikoho nezajimaji, tak se uklidnete a jdete vsichni jinam.

Mam ve svem okoli a na firme nekolik EV jak Skoda tak Tesla a postavili jsme jednu verejnou DC nabijecku na firme a uz je docela vytizena, nastesti mame vlastni trafacku, tak to neni problem, ale cena te DC je brutus. To nepocitam, ze tam mame jeste nekolik AC a k veceru je DC stale plna a to je male mestecko (Straznice).
                Jsem zasadne proti dotacim (maji jit do statu, jsou to dane a nikam jinam) a tem debilnim nesmyslnym narizenim zelenych mozku, ktere ve vetsine pripadu jdou proti sobe.

• Upraveno

ladik Jsem zasadne proti dotacim

Jsem rád, že se na něčem shodneme.

ladik ale cena te DC je brutus.

Taky se shodneme a lepší to nebude.
                  Takže v zárodku je něco hodně špatně. Naslibují a pak je vše jinak. Tak jak ve Finsku.
                  Ale takhle se opravdu nedá podnikat.

Ceny energií nadále drtí české firmy
                  Proti roku 2020 platí sklárna v Harrachově dvakrát více za elektřinu a třikrát více za plyn. Výrobce skla Crystalex, jemuž v roce 2022 vzrostly účty za energie z původních 150 milionů na 350 milionů korun ročně, zaplatil i přes následný loňský pokles stále částku ve výši 240 milionů.

Ale vlastně se taky rozčiluješ, že to je brurus! Má mě zajímat tvůj názor, že je to brutus?

ladik 👏 Jihomoravska Straznice? Kolik kW? ⚡️

TTT Myslím, že o ruských zvycích toho víš tak málo, že budu pokorně mlčet a věnovat se tématu.

📡 Telekomunikace.cz