• Ostatní
  • Elektromobilní polemika (Bylo: Huawei se vrátil do Evropy)

rado3105 nechci ti nijak kazit představy, ale víš že tady sdílíš články, které píší stejný idioti, jako ti, kteří psali o zabijáckých Toyotách, kterým se zasekává plynový pedál a lidi kvůli tomu umírají? A k čemu to vedlo? Toyota měnila pedály stovkám tisíc aut zbytečně jenom proto, že banda dementních hamburgrožroutů si pletla pedály a místo na brzdu šlapali na plyn.
Pro tebe a pár dalších je elektromobil hořící past na kolečkách a všechny relevantní statistiky jsou zfalšované protože "oni nechtějí abychom znali pravdu". Ok, jezdi Passatem za 4,5l a budeš spokojený.

petrbacina ja som s passatom spokojny a jazdim s nim. Nebyt lobbingu a uplacania proti spalovakom, robi to aj samotny Musk, ktory na tychto povolenkach zaraba, nie na predaji Tesiel...
    https://www.bbc.com/news/articles/cd0en9mn8mko

Ze sa to tyka aj mna a inych ludi na ktorych mi zalezi je fakt, ze pri havari s elektromobilom je riziko usmrtenia vyssie, aj ked je druhy na spalovaku - pricina, vaha...

Tu je hadam jedno kto to napise:

A hasici hadam dementi nebudu:

A tu je pekny suhrn desiatok samovznieteni elektrickych aut.

Pánové, všechny příspěvky od národnostního hanopisu jsem odstranil. Celkem devět. Víc se k tomu nebudeme vracet.

Pikard Mám BYD TANG

V jaké motorizaci? Byl jsem teď dva měsíce v jihovýchodní a jihozápadní Asii a nástup BYD je zřetelný.

Kolobok Konkrétně RX 450h+ MY24, kterému na parkovišti před nákupákem selhala systémová baterie (postavená na LiIon) a milý Lexus nechal moji máti vevnitř, aniž by šel jakkoliv otevřít

Opravdu to nemá žádné nouzové otevření? Našel jsem toto video ale auto neznám, tak nevím, jestli je to relevantní.

zdeneksvarc sorry Zdeňku. Nerekl jsem nic o národu jako národu. Pouze pravdu o businessu s jedním našim sousedem.

Vždycky to bylo plný keců, problémů a nesmyslů… domluvit se v ČR je v pohodě.

A jestli to bereš jako nenávist vůči národu, sorry, to fakt ne…. To je ta některými lidmi zmiňovaná cenzura?

cmgn to nevíš že cenzuru dělají hlavně ti kteří se nejvíce ohání svobodou slova, v USA je to teď možné sledovat LIVE

rado3105 jako po bouračce kde tam člověk zůstane zaklíněný a baterka dostane tolik, že začne hořet je dost pravděpodobný, že člověk je taky k.o., ale kdyby ne, je to blbý.
            To jestli při běžné jízdě auto případný problém hlásí a dá čas vystoupit bych řekl, že snad ano. Jelikož jsem slyšel, že má kryt aku vydržet nějakou povinnou dobu hoření, tak by to nemusel být úplně scifi. Jde o to tu energii plamene směřovat někam kde tolik nevadí. Jestli shoří auto nebo ne je mi v ten okamžik jedno. Pokud ti chytí ve fosilu elektroinstalace a půl palubky s tím, tak stejně to je auto na odpis.

zdeneksvarc Pánové, všechny příspěvky od národnostního hanopisu jsem odstranil. Celkem devět. Víc se k tomu nebudeme vracet.

moj prispevok nebol hanopis, a je prec.
            ale mozem suhlasit s tym, ze sa k tomu nebudeme vracat.
            nebudem sa viac vracat na tento sajt, .
            moderovaniu zdar, zdenku, a pekny den vsetkym ostatnym.

A neni lepsi to proste jen spolknout a prejit? V dnesni dobe uz vymreli muzi, ze se kazdy podela z nazoru toho druheho? V technickem foru jste navic kolegove, aspon vas neco spojuje.

Tak kdyz jsme tu kazdy jinych nazoru, nevysereme se rovnou na to a neopustime to tady vsichni?

lkcz Tak kdyz jsme tu kazdy jinych nazoru, nevysereme se rovnou na to a neopustime to tady vsichni?

A to bude vůbec nejlepší nápad. @kamilj i @pixall požádali o zrušení účtu. Super. Dva borci, se kterými jsme sice nemuseli souhlasit s názorem na elektromobilitu, ale technické příspěvky měli borci skvělé. Už toho dohadování a urážení tady mám tak akorát. Vozme si každý prdel v čem chceme a tady se bavme o telekomunikacích. Zamykám toto vlákno a příští týden ho smažu, protože je to tady historicky jeden velký pytel exkrementů a osobních pochybení. Všetně mého pochybení, že jsem to nechal zajít tak daleko.

📡 Telekomunikace.cz