puhy Ja zas nechapem, kto si moze teraz kupit EV, hlavne z toho velkeho segmentu beznych ludi... podstatna je vzdy cena.
rado3105 nic len suhlas....
Nabijanie z FTV akoze "zadarmo" - zadarmo neexistuje. FTV stoji tiez nieco vybudovat, samozrejme pri tej logike, vyrobenu elektriku pouzit pre auto absolutne chapem a vzdy ma najvyssi zmysel elektriku pouzit pre svoju spotrebu...
Navratnost aktualne instalovanej FTV je tiez nejaka doba...
Spocitam si cenu FTV a kludne najlacnejsieho EV a stale mi to neda zmysel.
Neviem kde vam chlapci hlavy stoja, ked sa tu tak strasne obhajuju a prepocitavaju naklady na EV a pod ale poviem vam jedno. Ludia maju v p*ci nejake EV, ved nemame ani poriadne platy, Vacsina nepremysla ani nad kupou spalovacieho auta (noveho) lebo to neni tema dna.
Dokazem pochopit, ze niekomu to moze davat zmysel ale vela veci dava zmysel aj hlavne podla toho kedy sa konaju, v akom roku...to je ako s tou FTV...ak ju mate nainstalovanu uz 5r+ tak aj zriadovacie naklady 5r dozadu a dnes su ine...az na to, ze teraz za sucasne prachy splacate nieco co stalo menej, ze...ved to je ako s nehnutelnostami. Ten kto kupil nehnutelnost pred rokom 2021 a po roku 2022 je v uplne inej situacii....ja dneska ked to vidim, ak by som kupil nehnutelnosti pred, tak pri tych povodnych cenach mam uz zaplatenu novostavbu, ale kedze som to nestihol bude to chvilu trvat, nez sa to zaplati a preto sa to neda vobec porovnavat. V case a priestore sa veci hodne zmenili.
A stale to hovorim, dva tabory ludi...jeden pre a druhy proti...v sekcii na odporucanie 300Mbit spoja to iste...niekto to s kludom riesit na Wave LR a niekto na profi radiu...hej.