hoši hoši, nejsme v Praze, nebydlím v Praze, jsme 100km od Prahy. Kde si viděl u malého lidl nabíječku? No oni tu tak nějak byly ale už nejsou, zrušili je. A proberte se, malé město nebude dávat na kandelábr nabíječku. Tam není ani jedna žíla stále pod napětím a přívody tomu ani neodpovídají.
okoun takže kde je prosím ten drahý pohon?
drahé pořízení pohonu, ty fakt ignoruješ a schválně komolíš fakta a vytrháváš je z kontextu. Na náklady za palivo ti kašlu když pořízení EV mě stojí 4x tolik co normální auto (fakt nepotřebuju nové). To se nákladově nikdy nevyrovná. Když už chceš říkat náklady tak bzdy jsou to první kvůli čemu EVčko vyhoději z technické. Kapalina pro chlazení baterií je v servisce výměna po 2 letech, také není zrovna nature. Mě nikdy spojka v autě neodešla, nemusel jsem měnit, nejsem kokot. Filtr pevných částic? Auto má regeneraci pevných částic pokud vím a nehudlám to kolem 1500ot/min?
Ty ses nějak moc etabloval na záchranáře. Copak, diagnostikovali ti rakovinu plic že máš problém s dýcháním? Když už chceš vyskakovat tak sis možná všiml že když jedeš EVčkem tak víříš prach co je na silnici a zvyšuješ koncentrace částic v ovzduší a tím že vozíš v průměru 500Kg na víc i víc opotřebováváš pneu které uvolňují také určitě částice obzvláště při té boží akceleraci 😉 jo a nezapomeň že i 3d home tisk generuje spoustu plastových mikročástic ale to říkám jenom tak abych si mohl pořádně s rozběhem kopnout 😀
Mimochodem, ty už máš EVčko? Používáš ho nebo si ho jenom půjčuješ? Já jsem si posledních 14 dní zkusil simulovat jízdu benzíňákem ve stylu EV tedy předně nabíjení EV a mě to teda vůbec nevychází. Typicky večer přijedu s hladovým okem a ráno jedu pryč. Noční nabíjení nikde. Je to prostě na h*vno když nemáš zázemí. Jestli tohle nedokážete pochopit tak jste EV kokoti a já tu jenom marním čas.