skrivy jcltm Ale osobně jsem radši když je to menší lokální firma, kde se daleko lépe řeší případné problémy By mohli vyprávět zákazníci Rosti vyvlastňovače.
jcltm skrivy To je výjimka potvrzující pravidlo. Moje osobní zkušenosti s lokály jsou ve srovnání s "velkou trojkou" a spol. úplně jinde.
losexitos Tady neco smrdi, proc by nekdo za 200m prodal 35k zakazniku, kdyz tvrdi, ze mnoho z nich je na optice. https://archiv.hn.cz/c7-67319540-onmor-75cdcf64221d636
pintero losexitos Tržby 100M ročně, t.j. 8,33M měsíčně. Děleno 35k zákazníků = 238,-Kč tržba měsíčně za zákazníka. To je nic moc, když tvrdí, že z toho je 5k zákazníků firemních.
kamilj losexitos ČEZ získal z nás tolik finančních prostředků v době energetické krize, že takové drobnosti neřeší.
kamilj krystofklima S firmami se rozlučte. Ty přejdou na nové NGFW. MK NGFW nezvládl a ani nezvládne. Tenhle segmet si přebere po zavedeni NIS2 jiné firmy. Právně si to ošetřili. Od COVID19 začíná nová digi doba. Vy a my už budeme jen parazité. Doporučuji doplatit hypotéky Kryštofe a připravit se. 😉
Rox169 Já mám bohužel špatné zkušenosti s lokálními poskytovateli. Nabízí pomalý internet za vysoké částky, přitom konkurence je už docela velká. Mohu mluvit pouze za dvě malé vesnice a Tišnov. V Tišnově je to OK, tam mám absolutně zbytečnou rychlost. Moje představa je 100/100 do 400Kč včetně DPH.
zsir Rox169 Diky malým lokálním a středním providerum stojí internet do 500 Kč. Pokud to bude pokračovat k monopolizaci , tak za pár let budeme mít všichni internet za 1000 Kč :-) Ukazka je na datech, potravninách atd.
midnight_man 😃 Však dajte tomu 10 rokov....internet bude stát 50€ mesačne 🙂 potom to mnohým dojde. Inak si zatial každý myslí ako si dal nejakú super optiku za 15€. : ) Problém ale je ,že za 15€ ...je preto..aby si ju vôbec niekto dal 😃 😃 😃 😃
kamilj Další a další... ČEZ koupil dalšího poskytovatele internetu. V dubnu získal dva, celkově přes deset. https://www.lupa.cz/aktuality/cez-koupil-dalsiho-poskytovatele-internetu-v-dubnu-ziskal-dva-celkove-pres-deset/ Někdo si přes ČEZ z toho udělal dobrý kšeft, že polostátní firma za draho skupuje malé lokální ISP.
hapi v porovnání se ziskem z minulého roku a výši dividend za rok 2023 jsou tohle opravdu nízká čísla.
okoun jen by mě tedy zajímalo až se stát 100% zmocní ČEZu jestli také koupí i ten slavnej ČEZNET s.r.o. ?