jcltm dekuji moc za info! Ja uz totiz prepojene mam, jen neverejne, protoze normalne je problem u moji ustredny ze ona jak je velka, nema kartu pro vektoring. Takze porad to muselo byt na 17a profilu (i kdyz jsem tvrdil zda me muzou zkusit jen dat na 35b aspon na single ze moc prosim, brecim a tak).
Odpoved byla, vektoring nejde, 35b ani tuk, proste nebude, mas co mas a konec.
Potom ofiko operator i JON rekl ze nic jineho nejde jeste nez se zverejnilo ze bude bonding 35b.
Neverejne protoze jsem to sehnal jinak, tak se reklo, ze jelikoz mam zarizeni a dokazu bondovat 35b uz davno, ze me teda experimentalne prepoji. Takze ted jsem na maxu, co dovoli profil (275/55). Od operatora tak vlastne chci jen ziskat ten vyssi tarif, abych mel lepsi upload a rad bych ziskal toho noveho Terminatora (pouzivam ho jako zalozni reseni).
Abych se mel trochu o co oprit, dal jsem par firem a vsechny mensi avonet, jon, Eri, Giganet mi uz nabizi az 500Mb/s a 100Mb/s upload.
Jediny velky hraci jako je O2, T-Mobile, Vodafone (ten zvladne jen 100/20), Poda i kdyz je prej dobra, to casto neumi.