Já jsem minulý týden utnul komplet 3 a přešel na 4. Má to určité fígle které se dají využívat. Nicméně šedo slepost se dostavila celkem rychle. Něco je hezké s bílou, někde je bílá nesmyslně ale jinak všude šedá. Typicky když se otevře interface a přepne se na traffic tak pozadí grafu je šedé. Že graf nemá při nájezdu myši nějakou legendu k danému bodu, škoda no. Klávesové zkratky nefungují. Kopírování třeba pravidla byla také zábava než se našlo, copy tlačítko na obvyklém místě není. Editaci komentáře bylo také zábavné najít stejně tak povolení a zakázání pravidla.
Jinak to tak marné není jenom je to prostě všude šedé a to ještě podobnou šedou. Pokud má člověk větší monitor a otevřených třeba 5 winboxů lehce přes sebe, je to šedá tma. A občas se winbox sám zavře a delší seznamy se evidentně delší bodu renderují. Jo a v zápalu boje není vidět jestli je winbox ještě připojený, dokáže timeoutovat hoodně dlouho takže se o něco snažíte a ono už to dávno není připojené. Chybí tam ten zelený graf že přišly data a v resource liště sice je možné sledovat třeba uptime jestli se hýbe ale pro mě je to dost přehlédnutelné a musím očima dost lovit.
Velká nepříjemnost je že když se otevře winbox a začne se psát IP tak se nepřepisuje ale píše za to. To je obrovský pro mě nezvyk.