Zdravím,
aké android boxy používate okrem Mi boxov ? Ideálne taký STB, ktorého ovládač má aj tlačídlá s číslami.

• gemb replied to this.

Miso Nokia streaming box 8000. Dlhodobo funguje, nezasekava sa to. Ovladac jednoduchy a cislami a na bluetooth.

Souhlas s Nokia 8000. Testoval jsem i Strong boxy a funguje to taky dobře, jenom mají klasický malý ovladač

kdyz se tu tak kochate nad tou Nokii, ma nekdo overene ze na ni jede zcela OK i Tmobile Magenta TV ? Nebo je to stejny pruser jako na jinych, Xiaomi, Homatics... nahodile vygenerovana chyba pri prepinani programu typu : run time error apod. , TM vam rekne : v pripade Androidu garantujem chod jen na podporovanych zarizenich, tedy Android Televize a jejich STB co pujcuji lidem... ja nemam problem koupit STB na kterem to pojede ok, problem je na takovy natrefit 🙃

• gemb replied to this.

pcwifi nemam vyskusane ale prave rozne total cinske krabicky ako xiaomy maju ten problem, ze sa to seka po par dnoch a nezalezi na tom, co sa nainstalovalo. Na nokii mam instalovane aj ine appky a vsetko bezalo, ma to dobry HW.

nene nebavim se o sekani, vyslovene o vygenerovani chyby TV aplikaci Magenta... nejhorsi na tom je ze xx mesicu vse ok a pak s updatem se to cele poyebalo a uz to tak zustalo. Ted to vypada ze asi ale nikdo nevi na jak dlouho je to zcela bez problemu i na Homaticsu... ale to je takove klepani se kdy se to zas posere...

pcwifi . ale to je takove klepani se kdy se to zas posere...

a proč to řešíš? To je problém kartelu a ne tvůj ne?

gemb a niečo co ma aj lan port?

Toto len na wifi

• gemb replied to this.

Tesla xa400 ale nema cislice na ovladaci, funguje spolahlivo, ta nokia je zaujimava asi otestujem, ma aj rj45 port

pedro4444 Nokia ma plnohodnotny ethernet, aj dvojpasmovu wifi. Na wifi taktiez funguje bez problemu, pripajame v pripade problemu s kablom (neda sa tahat atd) na 5GHz wifi a ziadny problem. Za mna je to s tych androidov najnormalnejsi box, cena je prijatelna vzhladom na funkcnost. S tych cinskych krabiciek kazdy vyrastie...inak teda bol spominany vyssie aj Strong. Mame odskusany dlhodobo aj Strong 202 Ematic - podobne ako nokia, tiez ma ethernet aj dual band wifi lenze...ovladac je za mna totalne na pic...je to taka zmensena verzia s dotykovym kruhom...toto dotykove nesedelo ani mne...dost zle to bolo a dalsia vec Strong ma iba 5V zdroj...vacsinou je to zdroj problemov, Nokia ma bezny 12V zdroj a normalny jack...

o 6 dní později

Pouzivame homatics R a nejsou s tim problemy pokud vim. Resp. ma ta nokia nejakou extra vyhodu krome toho ovladace? Za me je to vice mene srovnatelny...

basty mi tiez s tymi homatics nemali este problemy ale ten ovladac od nokie je zaujimave ale zas u homatics ma clovek viac pod kapotou za lepsiu cenu...

basty Ovladač u Nokie byl stěžejní, chtěli jsme plnohodnotný a nikdo jiný ho nedělá, respektive za normální peníze. A výkon je dobrý, zatím bych řekl že jeden z nejsvižnejších boxů co mi prošel rukama. Měl jsem i nějakého Stronga a taky go fungovalo dobře.

ano, to jsem take vcera nasel. Obecne je lepsi cerny ovladac za me... Ale pokud vezmu mensi cenu homaticsu a koupim ovladac, tak jsem cca o 100kc vic nez nokia vcetne... ale zase mas jakoze druhy ovladac se ktermy se da pracovat dal treba... Takze tak no...

📡 Telekomunikace.cz