Zdravím,
aké android boxy používate okrem Mi boxov ? Ideálne taký STB, ktorého ovládač má aj tlačídlá s číslami.
Android boxy
Souhlas s Nokia 8000. Testoval jsem i Strong boxy a funguje to taky dobře, jenom mají klasický malý ovladač
kdyz se tu tak kochate nad tou Nokii, ma nekdo overene ze na ni jede zcela OK i Tmobile Magenta TV ? Nebo je to stejny pruser jako na jinych, Xiaomi, Homatics... nahodile vygenerovana chyba pri prepinani programu typu : run time error apod. , TM vam rekne : v pripade Androidu garantujem chod jen na podporovanych zarizenich, tedy Android Televize a jejich STB co pujcuji lidem... ja nemam problem koupit STB na kterem to pojede ok, problem je na takovy natrefit
nene nebavim se o sekani, vyslovene o vygenerovani chyby TV aplikaci Magenta... nejhorsi na tom je ze xx mesicu vse ok a pak s updatem se to cele poyebalo a uz to tak zustalo. Ted to vypada ze asi ale nikdo nevi na jak dlouho je to zcela bez problemu i na Homaticsu... ale to je takove klepani se kdy se to zas posere...
pcwifi . ale to je takove klepani se kdy se to zas posere...
a proč to řešíš? To je problém kartelu a ne tvůj ne?
- Upraveno
gemb a niečo co ma aj lan port?
Toto len na wifi
Tesla xa400 ale nema cislice na ovladaci, funguje spolahlivo, ta nokia je zaujimava asi otestujem, ma aj rj45 port
- Upraveno
pedro4444 Nokia ma plnohodnotny ethernet, aj dvojpasmovu wifi. Na wifi taktiez funguje bez problemu, pripajame v pripade problemu s kablom (neda sa tahat atd) na 5GHz wifi a ziadny problem. Za mna je to s tych androidov najnormalnejsi box, cena je prijatelna vzhladom na funkcnost. S tych cinskych krabiciek kazdy vyrastie...inak teda bol spominany vyssie aj Strong. Mame odskusany dlhodobo aj Strong 202 Ematic - podobne ako nokia, tiez ma ethernet aj dual band wifi lenze...ovladac je za mna totalne na pic...je to taka zmensena verzia s dotykovym kruhom...toto dotykove nesedelo ani mne...dost zle to bolo a dalsia vec Strong ma iba 5V zdroj...vacsinou je to zdroj problemov, Nokia ma bezny 12V zdroj a normalny jack...
gemb sorry som si zle vsimol mas pravdu doteraz sme pouzivali:
https://www.alza.sk/homatics-box-r-android-tv-d7597396.htm?o=3
Pouzivame homatics R a nejsou s tim problemy pokud vim. Resp. ma ta nokia nejakou extra vyhodu krome toho ovladace? Za me je to vice mene srovnatelny...
basty mi tiez s tymi homatics nemali este problemy ale ten ovladac od nokie je zaujimave ale zas u homatics ma clovek viac pod kapotou za lepsiu cenu...
basty Ovladač u Nokie byl stěžejní, chtěli jsme plnohodnotný a nikdo jiný ho nedělá, respektive za normální peníze. A výkon je dobrý, zatím bych řekl že jeden z nejsvižnejších boxů co mi prošel rukama. Měl jsem i nějakého Stronga a taky go fungovalo dobře.
https://www.homatics.com/products/homatics-premium-remote?variant=44128925974764
lze dokoupit, PB-com je tusim take vozi, ale jen v cerne barve
ano, to jsem take vcera nasel. Obecne je lepsi cerny ovladac za me... Ale pokud vezmu mensi cenu homaticsu a koupim ovladac, tak jsem cca o 100kc vic nez nokia vcetne... ale zase mas jakoze druhy ovladac se ktermy se da pracovat dal treba... Takze tak no...