orel005 To že jsem retartdovanej, s tím jsem se dávno smířil, jsem taky proruský šváb a dezolát.
Jenže si to pochopil špatně, stejně jako autor threadu naprosto nepodloženě předjímá, že trestní stíhání firmy souvisí s paralelním podnikáním. Nic tam o tom není. Dotýčný pouze zmínil, zda-li někdo měl kontrolu na finančáku na to, že podniká několika obchodními firmami ve stejném oboru a obraty firem nesplňují podmínku pro povinou registraci k dani. Za mě jednoduše může kontrola přijít jenom na to, že existuje podezření na porušení zákona, více subjektů není porušením zákona.
Do toho zamotal, že JPP (jedna paní povídala), že někde u Prahy je firma, která je stíhaná za nějaký přečin porušení daňové povinnosti a s tím si spojil svoji domněnku (ať mě opraví). Vůbec mu ale jaksi nedošlo, že by se to v případě jeho konstrukce muselo týkat více subjektů, nikoliv jednoho.
Pokud se to týká jednoho subjektu, nemá to pravděpodobně s jeho domněnkou nic společného.
Bohužel mi nezbývá než konstatovat, že by ses měl věnovat problematice, které rozumíš. Ani daně, ani zákony to nejsou.