cmgn crazyape to je sice dobrý na otužování, ale jinak je to blbost ;-) Spíš jaká je představa? Kupoval jsem teď několik SIAE za 15k. Precijen, je to jen lehce přes 400 Mbps. To dneska není skoro ani pro vesnici…. :-/ kór s tou spotřebou.
crazyape cmgn v pořádku, jen nás 15k nějak nespasi a za ty peníze raději udělám nový přívod do nějaké horní dolní pro 15 klientů 🙂 … za 15k se tu prodávají 1s10 co maji 170mbps a rv2011. Pokud to ale někdo prodá za 18 tak proč ne 🙂 … za ty peníze je to super kup. Žere to 27-33 W dle aktuálního tx-power(měřeno klešťákem) což mi nepřijde jako nějaká katastrofa … samozdrejme 15watovy racom2 je něco jiného. Jenže ten taky umí jaksi jen 10dB txp a to je dost zásadní rozdíl oproti 21 u ALFA. Jen to nastavení je holt trošku pain.
crazyape kozlicek Jen jsem omylem napsal ze Ray2 (mysleno 17G) ma 10dB txp a on má vlastně dokonce jen 5 🙂
midnight_man ja som kupil poslednu 18tku komplet za cca 700€ 🙂 no siae troska papa.....kusok viac ako racom alebo alcoma.
cmgn midnight_man tak tak. Proto jsem nabídl 18. Ale byl jsi první, to já plně ctím, čili hlásím se za 18k případně druhy do řady. My víc nenabidneme.