midnight_man Kupim Spoj 17 alebo 18ghz SIAE alfo plus gen1. Stačia aj jednotky samotné bez antény. ponuknite. dakujem
cmgn crazyape to je sice dobrý na otužování, ale jinak je to blbost ;-) Spíš jaká je představa? Kupoval jsem teď několik SIAE za 15k. Precijen, je to jen lehce přes 400 Mbps. To dneska není skoro ani pro vesnici…. :-/ kór s tou spotřebou.
crazyape cmgn v pořádku, jen nás 15k nějak nespasi a za ty peníze raději udělám nový přívod do nějaké horní dolní pro 15 klientů 🙂 … za 15k se tu prodávají 1s10 co maji 170mbps a rv2011. Pokud to ale někdo prodá za 18 tak proč ne 🙂 … za ty peníze je to super kup. Žere to 27-33 W dle aktuálního tx-power(měřeno klešťákem) což mi nepřijde jako nějaká katastrofa … samozdrejme 15watovy racom2 je něco jiného. Jenže ten taky umí jaksi jen 10dB txp a to je dost zásadní rozdíl oproti 21 u ALFA. Jen to nastavení je holt trošku pain.
crazyape kozlicek Jen jsem omylem napsal ze Ray2 (mysleno 17G) ma 10dB txp a on má vlastně dokonce jen 5 🙂
midnight_man ja som kupil poslednu 18tku komplet za cca 700€ 🙂 no siae troska papa.....kusok viac ako racom alebo alcoma.
cmgn midnight_man tak tak. Proto jsem nabídl 18. Ale byl jsi první, to já plně ctím, čili hlásím se za 18k případně druhy do řady. My víc nenabidneme.