• Události
  • Vigvam 22. ledna 2025 / Setkání ISPíků u Kolína se CyberTruckem

Systém Cf Control bude u toho. Těšíme se na osobní setkání.

svestka A ještě při zmenšení okna v prohlížeči se změní logo stránky na evenex.

No pro mě je hlavním lákadlem ten Cybertruck ;-)

darklogic JJ, CyberTruck bude parádní...první auto v EU a ještě na značkách ;-))
      Byli už vystavovat na eSalonu, ale jinak nikde jinde zatím nebyla možnost to osahat a oni dokonce slíbili pár jízd ;-)
      pravda, taky za to chtějí 50tis, takže letos to mám vesměs bez zisku...ale co bych pro tu srandu neudělal ;-)

krystofklima To vyjde levněji letenka do USA a tam do toho na půl hodiny skočit přímo v Tesle :-D jinak vyzkoušejte si otočení na místě... to je teprve super.. kam se hrabe model 3 nebo Y... CT se otočí skoro na místě...

Jinak že bych z toho byl nějak odvařenej, to ne... btw, pár týdnů zpátky jsem nabíjel chvilku v Humpolci a zrovna tam byl jak 001CYBER, tak i ten druhej co tu jezdí. Přijeli asi 10 minut po sobě :-D

Nicméně, nabíjet tam 75 kW na SCH, to už je dobrej sadomasochismus :-D druhej měl rozum a píchl se na 200 kW E.ON aspoň :-D

krystofklima Na eSalonu jsem sice nebyl, ale pokud vím, tak tam byl ten, jehož pevnost pár dní předtím otestovala pražská odtahovka. První v ČR ale myslím byl ten od Nortona Slováka. Ne že by na tom nějak záleželo :-)

Norton je takové pěkné IT jméno :-)

miract ne jen jouda co ma asi jen velke "ego" ze má "neco" vyjmecneho. :-) a urcite bych kvuli tomu tam jel... :-)

ludvik Taky mě to hnedka pobavilo, když jsem se mi představil. Myslel jsem si dokonce, že je to nějaký joke ;-)))

kozlicek někde jsem četl, že si kvůli tomu i půjčil peníze, aby na to měl. Jako proč za takovou hrůzu? I když jako bizzzznis plán, kdy jezdí po republice vystavovat se za 50000 na víkend, asi dobrej nápad :-D

kozlicek spíš je smutný když bude potřebovat servis, jinak super!

svestka Půjčit si na nové auto je myslím docela běžné. Nevystavuje sebe, ale auto, které lidi z různých důvodů zajímá. A proč takovou "hrůzu"? - protože kdyby vystavoval třeba Enyaq, tak tím lidi moc nezaujme.

📡 Telekomunikace.cz