Dnes taky přišla do datovky kontrola. Obecná kontrola radiových kmitočtů. Frajeři. Naposled jim vadila 60ka kterou jsme po demontáži zapoměli odmazat. Mrda. A to my ještě poctivě zaregistrovali všechny 5Ghz APčka do tý jejich sranda tabulky i ty co to nepoužívají, prostě jenom pro sichr kdyby na to pak někdo v budoucnu zapoměl. A oni si stejně určitě jedno najdou na které jsem zapoměl nebo jsem zapoměl přepsat MAC po výměně nebo jiná krávovina. Hlavně nám to vítězoslavně ukázat jak jsme spáchali hrdelní zločin. Jo a DFS už pár let nepoužíváme, to můžu ty klienty rovnou zrušit a poslat ke konkurenci (která taky DFS určitě nejede). Namontuješ AP dáš tam 5500 a než se vrátíš do kanclu tak 3x detekce "radaru". To určitě ten zákazník pochopí. Tady máte službu jo ale může vám random 20x denně vypadnou na 1-15 minut, jen ať víte. Takže no_country, superchannel, channelist a když to jde snizit vykon a nazdar. Na ubnt licensed, legál frekvence, snizit výkon, idealně zapnout ATPC a taky nazdar. Kdyby to aspoň fungovalo tak jak má tak no problem, ale ono prdlajs. No a jestli jsem někdě zapoměl zaregistrovast 60G ptmp klienta? nebo jsem tam dal lhg misto cuba? No to ať jdou někam...