Kromě toho jsem si na stárněťácký přípojce otestoval rychlost... moje blbost byla že sem jí neotestoval do prahy ale na jejich server ale i tak to jelo 50/50Mbit což mi nasadilo brouka do hlavy.

Ono i do Prahy by ti to ukázalo hezký číslo, rozdíl bys viděl při stahování.

tak když tam je možnost takovýhle přepychový příhrady zadarmo tak to se dělá jinak než tam na tý zk*rvený střeše.

řekl bych že se jedná o příhrady pro STA a případné operátory na pronájem.... tohle nebude výstavba starnetu

o 9 měsíců později

Nalezeno na webu...

https://www.starnet.cz/novinky/jake-ma- ... -praktiky/

Vtip roku

To mne pobavilo !!!

Zvu pisatele toho blabolu at prijede a vysvetli to jejich vecny preladovani kdyz preladime my , tahnou se za nasema ssid jako vosy za medem .....

Taky zkoušeli, ale až měli na sektoru 120st 3 lidi a my na 30st hornu 10 tak už to skoro nebylo ani poznat...

Dělají to všichni, ale nadává se za to jen Starnetu :

Dělají to všichni, ale nadává se za to jen Starnetu :

Bez trollení. Poslední varování.

o 3 měsíce později
o rok později

Nedalo mi to se zeptat, používáte taky někdo taktiku podepiš na tři roky a dáme ti rok zdarma? Samozřejmě za 250,-

davidp v dobe kdy muzou odejit kdy chteji ... kdyz jim das rok na zacatku, tak pak si musis verit, ze zustanou, jinak odejdou a ty nemas nic, jen starosti.

99% zákazníků vůbec neví že úvazky už padly

iTomB To mají ve smlouvě podchyceno trochu jinak. On si ten předčasný odchod zákazník rozmyslí.

Nojo, já ve 3 ráno už zapomněl na ZoEK 😀 Spíš mě bolí skutečnost ROKU zdarma, je mi jasný že na to přetáhnou hodně lidí, ale přijde mi to už trochu jít přes mrtvoly

to jo, ale ta mrtvola budeš ty :-)

zalezi jestli si zakaznik zarizeni plati nebo ne ? kdyz to vezmu, ze bezne ma instal zadarmo a dostane za to hw v cene cca roku provozu, tak vlastne dat rok zadarmo a hw si zakaznik koupi, vyjde na stejno, jen ty penize jinak pojmenuji

viktornovotny
        Pokud se nepletu, tak Hvezdonet standardne poskytuje zarizeni v ramci sluzby zdarma.
        Tzn poskytnou 1 rok zdarma, zarizeni zdarma a potom 50Mbps za 250Kc(207Kc+DPH).
        V cem je to kouzlo, ze jim to ekonomicky vychazi?

@"selic"
        Videl jsi tu smluvu na 3lety zavazek? Pokud veskera zarizeni poskytuji ke sluzbe neni podle mne zpusob jak mit ve smlouve 3lety vymahatelny zavazek, ktery by neodporoval ZoEKu.

hmm, pak me taky celkem zajima, jak tohle vychazi

📡 Telekomunikace.cz