jcltm U flexu je problém v tom že jak se otevře tak rychle zvlhne a nedá se s toho pak tisknout. Někdo to suší v troubě co vím. Jo a tisknout se z toho dá jenom na přímých extruderech, třeba na MK3S.
homer Pokud se fouká na tom přípravku od konce trasy, kde není potřeba aby to bylo rozebiratelny, lze krátkou mikrotrubicku přilepit rovnou do výměnného nadstavce a použít spojku na trubičku do které se fouká. Neuchazi pak tolik vzduch kolem mikrotrubicky v nadstavci.
dagus Pánové zítra nafotím jak to máme těsněné my na foukačce, nikdy žádný vzduch nikam neuniká a to ani trochu. Těsnění je z výseku gumové vložky, která by byla dělitelná stříhnutím. Jen nemáme dělitelnej blok.
laibir Jedu teď bílou variantu z PETG. Dal bych sem fotku, ale nemůžu za boha najít jak to sem nahrát.
coolerman1 laibir jj dobre a vrchna cast ? pripadne tie redukcie ? , za aku cenu to vieme ? pripadne PM ?
laibir Vrchní / spodní část už také mám. Tisknu teď redukce, tak to ráno vyfotim komplet. Za 370 + doprava.
matus laibir Dobrý deň, mal by som záujem o ten 3D blok s redukciami, bolo by možné ho od vás kúpiť? Ďakujem.
laibir Jaké budete chtít výstupy a vstupy? (rozměry) Jinak čekám na zásilku barevných filamentů (žlutá, červená, modrá, zelená)
zero laibir Jaké budete chtít výstupy a vstupy? (rozměry) Já bych poprosil: vstup na kabel 2.8mm a 3.2mm vystup na MT10/6 a 12/8 Díky! J.
basty ja bych byl pro kdyby to melo 14/10 a pak uz si to muze kazdy zredukovat na co chce.. je to takto nejuniverzalnejsi.
zero basty to možná ano, ale v mým případě nepředpokládám, že budu foukat 2.8mm kabely do 14/10. Na to mám CO fuk a cpu tam 5mm KDP. A než se otravovat s redukcema, raději ať to je přímo na tu MT,