laibir Jedu teď bílou variantu z PETG. Dal bych sem fotku, ale nemůžu za boha najít jak to sem nahrát.
coolerman1 laibir jj dobre a vrchna cast ? pripadne tie redukcie ? , za aku cenu to vieme ? pripadne PM ?
laibir Vrchní / spodní část už také mám. Tisknu teď redukce, tak to ráno vyfotim komplet. Za 370 + doprava.
matus laibir Dobrý deň, mal by som záujem o ten 3D blok s redukciami, bolo by možné ho od vás kúpiť? Ďakujem.
laibir Jaké budete chtít výstupy a vstupy? (rozměry) Jinak čekám na zásilku barevných filamentů (žlutá, červená, modrá, zelená)
zero laibir Jaké budete chtít výstupy a vstupy? (rozměry) Já bych poprosil: vstup na kabel 2.8mm a 3.2mm vystup na MT10/6 a 12/8 Díky! J.
basty ja bych byl pro kdyby to melo 14/10 a pak uz si to muze kazdy zredukovat na co chce.. je to takto nejuniverzalnejsi.
zero basty to možná ano, ale v mým případě nepředpokládám, že budu foukat 2.8mm kabely do 14/10. Na to mám CO fuk a cpu tam 5mm KDP. A než se otravovat s redukcema, raději ať to je přímo na tu MT,
laibir Tisknu to na Pruša MK3s s MMU2s. Trochu si s tím hraju a ladím, aby to bylo co nejlepší. Také potřebuju 14/10 a 14/12. Teď chci vyladit to, že když to přemosťuje poslední část oblouku, tak aby to bylo co nejvíce kruh.
coolerman1 Ja mam momentálne 12/8 ale asi viac redukcii do budúcna nebude zle ,treba spraviť 3-4 používané a staci