auby okoun Okoune diky... pekne.. ale pro BTSku asi nepouzitelne 🙂) Takhle asi napaji ty "mice" na VVN linkach pres silnice (mozna se pletu, ale v noci nejake trochu sviti)
kzl auby Tak to bude spíše optický klam. Míče jsou denní letecké překážkové značení a v noci by svítit neměly. Nebo jsem nic takového nikdy neviděl. Co může svítit jsou doutnavky. Instalují se přímo na fázové vodiče a jsou k vidění třeba na křížení ZVN linky TR Chodov-TR Čechy Střed s dálnicí D1 na cca 3 km.
hapi kzl taky jsem si nevšim že by svítily. Možná jsou spíš natřený reflexní barvou. Jsou tu nad každým vedením přes D3.
robert_stanislav Třeba Olomouc u Olympie fakt v noci svítí , ne přímo ty balony ale nějaké menší potvory vedle :-)
ceky s_a_m A hned dvakrát... na druhym rohu bylo to samý...😃 Hlavně to je na jednom hotelu hned vedle náměstí, takže na to asi prachy mít budou...😃
ceky Njn profík by se styděl, ale tydle dobrodruzi co to udělají za pár korun a v podstatě o tom ani nic neví to berou jako umělecký dílo...😃 Hlavní přece je, že to funguje a někdo to zaplatí... 😃
ceky Tak vono tydle věci staví taková zvláštní sorta lidí, že proti nim je jinej každej kdo u práce přemejšlí...😃
davidp Tak mám pár úlovků 😀 První dva obrázky jsou od firmy, o které jsem si myslel, že to dělá pěkně a poctivě. Ne, nemají to tam dočasně, už to tam bude přes rok. a tohle už je letitá práce přímo práce bývalých kolegů/zakladatelů firmy, kde pracuju