ceky s_a_m A hned dvakrát... na druhym rohu bylo to samý...😃 Hlavně to je na jednom hotelu hned vedle náměstí, takže na to asi prachy mít budou...😃
ceky Njn profík by se styděl, ale tydle dobrodruzi co to udělají za pár korun a v podstatě o tom ani nic neví to berou jako umělecký dílo...😃 Hlavní přece je, že to funguje a někdo to zaplatí... 😃
ceky Tak vono tydle věci staví taková zvláštní sorta lidí, že proti nim je jinej každej kdo u práce přemejšlí...😃
davidp Tak mám pár úlovků 😀 První dva obrázky jsou od firmy, o které jsem si myslel, že to dělá pěkně a poctivě. Ne, nemají to tam dočasně, už to tam bude přes rok. a tohle už je letitá práce přímo práce bývalých kolegů/zakladatelů firmy, kde pracuju
psichac och. To by neustalo ani docasne... Aj docasne sa daju take veci spravit lepsie, chudak switch... Toto mi pripomenulo jednu vec, ktoru nedokazem pochopit. Plne SFP switch, ale zapojime tam optiku cez prevodniky... Dokaze toto niekto rozumne vysvetlit ? 😃 Ved tie prevodniky, patchkabel, zasuvka (spotreba vyssia ako sfp), to vsetko stoji viac ako ten SFP modul...
davidp psichac Jejich napájení v podobě bubnu se odvíjí ze zásuvky u strojovny výtahu, takže je elektřina asi netrápí 😀 Mě fascinovala ta optika jak tam leží na zemi hezky kolmo k celému východu na střechu, stačí jedno špatný šlápnutí nebo chytnutí se madla když lezeš na horu a pápá 😀
kozlicek psichac treba ma na druhe strane taky prevodnik treba pouze na 100mbit/ a swich umi pouze 1Gb.... ale ii tak je to total lama provedeni....
ceky psichac Do toho switche ale sou dvě vlákna přímo a pak dva převodníky, ale oboje to de asi do stejný kazety tak těžko říct jestli to má bejt nějakej převod z 1G na 100Mb... Akorát nevidim jestli de do tý kazety jenom příchod nebo i nějakej odchod...😃