davidp Tak mám pár úlovků 😀 První dva obrázky jsou od firmy, o které jsem si myslel, že to dělá pěkně a poctivě. Ne, nemají to tam dočasně, už to tam bude přes rok. a tohle už je letitá práce přímo práce bývalých kolegů/zakladatelů firmy, kde pracuju
psichac och. To by neustalo ani docasne... Aj docasne sa daju take veci spravit lepsie, chudak switch... Toto mi pripomenulo jednu vec, ktoru nedokazem pochopit. Plne SFP switch, ale zapojime tam optiku cez prevodniky... Dokaze toto niekto rozumne vysvetlit ? 😃 Ved tie prevodniky, patchkabel, zasuvka (spotreba vyssia ako sfp), to vsetko stoji viac ako ten SFP modul...
davidp psichac Jejich napájení v podobě bubnu se odvíjí ze zásuvky u strojovny výtahu, takže je elektřina asi netrápí 😀 Mě fascinovala ta optika jak tam leží na zemi hezky kolmo k celému východu na střechu, stačí jedno špatný šlápnutí nebo chytnutí se madla když lezeš na horu a pápá 😀
kozlicek psichac treba ma na druhe strane taky prevodnik treba pouze na 100mbit/ a swich umi pouze 1Gb.... ale ii tak je to total lama provedeni....
ceky psichac Do toho switche ale sou dvě vlákna přímo a pak dva převodníky, ale oboje to de asi do stejný kazety tak těžko říct jestli to má bejt nějakej převod z 1G na 100Mb... Akorát nevidim jestli de do tý kazety jenom příchod nebo i nějakej odchod...😃
gemb Niekto sa kedysi cudoval, ze preco montujem klientske anteny 5GHz tak nizko...otazka znie, preco niektore montuje ray3 takto nizko a este od plechovej strechy...to nemoze ani normalne chodit vdaka odrazom...ale ok, fotka s FB nejakej firmy 😃 facebook api upload photo to album
selic gemb Budeš se divit, ale toto s odrazy mít problém nebude. Spíš to bude mít problém až napadne sníh nebo zafouká větříček a shodí to i s komínem.
gemb selic no budes sa divit ale ked som mal takto 24ghz radio ktore bolo aj ta vyssie nez toto na fotke tak to problem bol. Si pozri manual k alcome tam je to jasne nakreslene co a ako...to co je na fotke je zle z dovodu odrazu aj z dovodu fresnelky aj z dovodu dodatocnej prekazky ako je napr sneh. Za akceptovatelnu ale tiez nie uplne idealnu vysku sa da povazovat ta vedlajsia parabola....to ze to tak gadzovci namontovali je jasne, neni na stoziar nadrbme to na komin ktory v silnom vetre aj tak moze odlomit tesne od plechu....drzia to len zlepene tehly a vaha toho bordelu. Ked ma niekto na ray3 a dalsi HW a nema na stoziar tak je to na plac...pritom ako stoziar by tam stacila trubka 76/89mm...
dagus No hlavně proč rovnou není tyč 2m a je takhle prasecky prodlužována. Jinak nevím kam by to padalo. Komín jak hrom a plocha antén nebude o moc víc jak komínu. To by pak ten komín při větru musel padat sám o sobě.