iTomB Pokud se nepletu, tak na pradedu jsou asi 4m. Jen nejsou z venku videt, jsou za okrytovanim veze.
auby iTomB Ale vis jak se dobre ve velke parabole da dobre koupat? kdyz ji mas sanci dat na tvarnice.. tak pod nim zatopis... a mas teplou vodu hned 🙂) Ne ze bych ji mel, ale videl jsem to u jedne telekomunikacni veze CRa .... (ale to je minulost)
svestka si tady budeme honit centimetry? https://zahranicni.ihned.cz/c1-65452760-cina-otevrela-nejvetsi-radioteleskop-na-svete-stal-180-milionu-dolaru
tulo Aj toto je riesenie kratkej konzoly😂. Skylink sa da vraj naladit aj na obrateny furik, asi to bude pravda.
pintero Dnes jsem nafotil historický site co montoval InternetCZ (Forpsi) někdy v roce 2003, je to tam v nezměněné podobě do dnes :-)
auby super... co jsem se tech konektoru na ten tlusty coax nadělal 🙂) joo to byly casy... dnes jen UTP a je to... a v OvisLinku urcite APpro fw.
cheprer Jo AP pro. Bez toho nic nejelo. Stejně jako edi 7206 i ovisi 1120 i 5460. A myslím si že jsme to cpaly i do 5 airlive modrých nebo vílích edimaxu airca. Normálně si myslím že to stále mám na flasce. Možná na dropboxu.