tulo Aj toto je riesenie kratkej konzoly😂. Skylink sa da vraj naladit aj na obrateny furik, asi to bude pravda.
auby iTomB Ale vis jak se dobre ve velke parabole da dobre koupat? kdyz ji mas sanci dat na tvarnice.. tak pod nim zatopis... a mas teplou vodu hned 🙂) Ne ze bych ji mel, ale videl jsem to u jedne telekomunikacni veze CRa .... (ale to je minulost)
pintero Dnes jsem nafotil historický site co montoval InternetCZ (Forpsi) někdy v roce 2003, je to tam v nezměněné podobě do dnes :-)
auby super... co jsem se tech konektoru na ten tlusty coax nadělal 🙂) joo to byly casy... dnes jen UTP a je to... a v OvisLinku urcite APpro fw.
cheprer Jo AP pro. Bez toho nic nejelo. Stejně jako edi 7206 i ovisi 1120 i 5460. A myslím si že jsme to cpaly i do 5 airlive modrých nebo vílích edimaxu airca. Normálně si myslím že to stále mám na flasce. Možná na dropboxu.
hapi ještě na wlinech a ovisech 1120 máme tak 15 zákazníků. Je jim to jedno, nechtějí měnit. Dokud nám to nevadí, neřešíme je.
gemb hapi neviem v akej lokalite ich prevadzkujes ale paradoxne im to moze niekedy chodit aj lepsie nez na preplnenej 5ke 😃 nesmrtelne zariadenia vratane trafo zdrojov...co som taketo sajty rusil tak vsetky fungovali do poslednej chvile s povodnym zariadenim od cca 2005 😂