arrabbella Standart podle vzoru Standarta nebo podle vzoru retart?
Vtipné fotografie
svestka Víš o tom, že to je obal na VHSku z hodně blbýho plastu?
Ja by som tak skromne navrhol drzme sa v ramci cz/sk takychto "brazilskych" instalacii je plny instagram a fejsbuk. Staci pozriet telecomraiz pripadne hard_telecom.
tulo souhlas
petrbacina Nechválil jsem materiál. Přišel mi dobrý nápad rozevřít kazetu jako knihu, na jedné straně mít hotové sváry, a na druhé straně volné nenavařené konečky.
- Upraveno
- Upraveno
- Upraveno
Moderator edit: Porušení pravidel fóra, bod 1.2
- Upraveno
A pak má ta wifi ve vlaku fungovat... Nechtějte radši ani vědět, kolik tohle dílo stálo.
Vipná storka z dnešního rána.
Stavila se tu studentka 3. ročníku VUT (kdo nezná - fakulta informatiky v Brně), že potřebuje na zresetovaným routeru nastavit název wifi a heslo. Práce na 30 vteřin.
Fakt nevím, co je v té škole učí
Offtopic: na VUT je více fakult, takže třeba to byla studentka stavárny (nikoli informatiky), takže proto o tom třeba nic nevěděla...
Bohužel, tohle je jasný příklad stavu českého školství.
- Upraveno
Já jako absolvent FIT VUT musím říct, že všichni, co tam jsou, tak jsou 1) strašně divní lidi v reálným životě, z mého pohledu, mimo IT téměř nepoužitelní a hlavně 2) všichni nesnáší sítě, ale fakt téměř všichni. Takže nastavit WiFi router fakt neumí, protože ani takovouhle blbost v labinách nikdo nedělá. Za to naprogramovat v Cčku zpracování UDP paketů a kraviny nad tím, to jo ;-)
Holt, na FIT VUT platí pořád prestiž. Kdysi za nás koloval tenhle vtípek, který pochopí jen ten, co na FITu byl.
While(studenti)
{
++prestiž
--studenti
}
A podle toho to taky vypadá....