svestka Víš o tom, že to je obal na VHSku z hodně blbýho plastu? 😉

Ja by som tak skromne navrhol drzme sa v ramci cz/sk takychto "brazilskych" instalacii je plny instagram a fejsbuk. Staci pozriet telecomraiz pripadne hard_telecom.

tulo Souhlas, ještě to někdo pojme jako manuál. 😃

petrbacina Nechválil jsem materiál. Přišel mi dobrý nápad rozevřít kazetu jako knihu, na jedné straně mít hotové sváry, a na druhé straně volné nenavařené konečky.

ikre
      😃 dobrej Ubiqiťák...😃

ikre Je fajn, když obsah odpovídá názvu vlákna a je to opravdu vtipné....,
      většinou je to spíš k pláči.

zimní pohádka aneb najdi anténu, jako natvrďáka vrutama do stromu 🙁

Moderator edit: Porušení pravidel fóra, bod 1.2

o 21 dní později

A pak má ta wifi ve vlaku fungovat... Nechtějte radši ani vědět, kolik tohle dílo stálo.

o 23 dní později

Vipná storka z dnešního rána.
        Stavila se tu studentka 3. ročníku VUT (kdo nezná - fakulta informatiky v Brně), že potřebuje na zresetovaným routeru nastavit název wifi a heslo. Práce na 30 vteřin.
        Fakt nevím, co je v té škole učí 🙁

Offtopic: na VUT je více fakult, takže třeba to byla studentka stavárny (nikoli informatiky), takže proto o tom třeba nic nevěděla...

kolombo Nee, sama říkala že je na informatice, a tohle nebrali. Ptal jsem se, co teda jako berou ... prý samé praktické věci. Dál už jsem se raději neptal.

Bohužel, tohle je jasný příklad stavu českého školství.

Já jako absolvent FIT VUT musím říct, že všichni, co tam jsou, tak jsou 1) strašně divní lidi v reálným životě, z mého pohledu, mimo IT téměř nepoužitelní a hlavně 2) všichni nesnáší sítě, ale fakt téměř všichni. Takže nastavit WiFi router fakt neumí, protože ani takovouhle blbost v labinách nikdo nedělá. Za to naprogramovat v Cčku zpracování UDP paketů a kraviny nad tím, to jo ;-)

Holt, na FIT VUT platí pořád prestiž. Kdysi za nás koloval tenhle vtípek, který pochopí jen ten, co na FITu byl.
          While(studenti)
          {
          ++prestiž
          --studenti
          }
          A podle toho to taky vypadá....

Tak diff by tu mohlo pochopit snad víc lidí 😀 ... Já když jsem studoval tak mi už na střední přišlo dost divný, že sítě jsem měl rád v ročníku ze tří tříd jako jediný.

📡 Telekomunikace.cz