miract Na zemi pod dírou leží větrací mřížka a kolem díry jsou vidět 4 dírky do čtverce, což znamená, za ta díra je větrací otvor a pouze nějaké prase ji zneužilo pro vedení kabelů.
petrbacina ladik kostrukce nenatřená rezavá, rozpadlé krky, instalatérské trubky horem dolem, izolace, ne-uchycení atd.
selic ladik Ještě se podívej čím je šedivá trubka, na které jsou namontované paraboly, zajištěna na konzoli proti otáčení kolem svislé osy.
auby Pánové vím že to není z oboru.. ale nedalo mne to abych jsem nedal.... Kamarád.... (hrabe se ve všem) asi z nudy se podival na video na youtube.. https://www.youtube.com/watch?v=QFAmVcTD2ZY a zacal.... (ta komunikace byla o dost delsi... davam jen zacatek....) Za chyby co jsou v komunikaci se omlouvam...
leisner auby Vytvoření videa stálo dost práce i zručnost a výsledek 1 068 946 zhlédnutí za 1 měsíc. To je při 4 dolarech za 1000 zhlédnutí 4000 dolarů a jako bonus za 1 milion je pak bonus až 5000 dolarů. V ideálním případě cca 9000 dolarů za toto jedno video. A koukám, že borec to video na youtube nahrál 4x a má celkem 9 milionu zhlednutí. Sice práce úplně k ničemu ale jako brigáda je to hodně slušná.
auby leisner to je jina vec.. ale kamos se timto videem natchnul (a vysvetlit si to nenechal).... to ze na videu nekdo vydelal je vec jina.. Abych pravdu rekl ani jsem na to video nekoukal.... stacil videt ten obrazek a stacilo mne to.... ale na jine video kamarad neskocil... (jak se pripojit na net zadarmo s mobilem a pres mikrovlnku) 🙂)
ceky Tak sem po delší době našel zase jednu zajímavou anténu. Tentokrát bohužel na firmě ve fotkách z instalací...😃
k3ny mozna jsou to jen nohy, ta trubka taky nemusi byt nikde uchycena 😃 a protoze tam je to na cihlu hluboko tak je tam neco jinyho 😃
ceky Jj, ta trubka by měla bejt chycená k tomu trámu, což by teda vzhledem k dýlce trubky mělo bejt stabilní dost bych řek...
ceky express No já nevim mam dojem, že ten spoj je možná na 200m na tom snad neni až tak co směrovat...😃
gemb Ta tehla je tam na to aby sa to nevaglalo dozadu a dopredu. Ten tram moc stabilny v strede nebude...a ak by to bolo na 200m dam si tam 60ghz a nie radio co zere 40watt....
ceky gemb Cetin ale nejede na 60Ghz... Spíš nechápu proč je tadle anténa vevnitř (a částečně asi i schovaná za rámem okna), když venku je asi 1,5m od toho okna eště jedna...😃
ceky Puski Těžko říct. Možná to bude tim, že je to těžší a věčí nebo prostě nic jinýho neumí na nechtěj zkoušet nic novýho...😃