Mě spíš zarazilo "Property of RIPE NCC" 🙂 Trochu z toho mám mrazení kdesi v zátylku.

svestka papir (i ten samolepici) toho snese... klidne muzes mat na svem unifi samolepku "Property of the White House" 😉

Tohle teď poslal kolega když byl u klienta na demontáži 🙂 se s tím neserou 😃😃

Puski tak malou anténku bych si také na svůj barák upevnil takhle než si vrtat do fasády že 🙂 horší jsou tedy ty kabely to jo 🙂

o 15 dní později

Hlavní sajt pro přenos streamů z jednotlivých kamer, které patří do městského kamerového systému. Nálezový stav (nic nebylo odděláváno).

darklogic to je tak kdyz projektak rekne - koupil jsem plastak kam se ten switch vejde.
        Jednou jsme si takhle nabehli s poeckovyma hp 5130. Vesli se …. Bez napajeciho konektoru 😆

Ve větru teď o víkendu se to docela vrtělo, kabely různě vlály a ten nRAY... asi měl co dělat, aby udržel MCS. 😊

Tady něco ze zahraničí - netradiční ale celkem pěkná instalace. Zároveň je tam všude optika po sloupech.

coolerman1 To je sice možné, ale u městského kamerového systému za fakt velké prachy bych čekal jinou kulturu na hlavním sajtu. Třeba nějaký normální rack, patch panel, záložní zdroj atd. Určitě taky nějaký nehořlavý materiál mezi dřevem a switchem, když už by to bylo bez racku. Navíc ty desky tvoří venkovní stěnu, za kterýma je zvenku jen ne úplně dokonalý plech, takže v zimě se sníh dostává kolem desek dovnitř. A na tomhle tam ten switch visí.

o měsíc později

uz roky jezdim kolem a ne a ne to Cetin poladit... jesi kamosovi kvuli kyblu nepujde Net, tak bude peklo na zemi 🙃

Kýbl je ještě zlatej. Vídal jsem 3 roky otevřený rozvaděč bez dvířek a na svorkovnicích běžně nasypán sníh celou zimu. Že by kolem nikdo z cetinu nejel nevěřím, ale hold hledí si asi jen své naplánované práce.

dagus
            Vozim malou do skolky, pred barakem sousedu antonik bez dveri. Vzal jsem do ruky tu chytrou vec co nosim v kapse, poslal cetinu na instragram fotku s adresou a za tyden bylo opraveno.
            Dostal novy vrsek a dvirka.
            Me to trvalo minutu.

kmotrik Jj, já si takto "nechal opravit" rozvaděče po cestě přípojek co u nich mám, protože jinak stačilo rukou hrábnout do rozvaděče a přípojka by padla. A mají v tom děsný bordel, kdo se na to má dívat...

kmotrik Udělal jsem to stejně, posílal i do mailu, hezky poděkovali a opraveno za 2,5 roku. Celou dobu chcalo a sněžilo do svorkovnic a cajk. 🤣

📡 Telekomunikace.cz