hapi methernet aha, tak to se teď děje nějak často. Za posledních pár dnů to tam vidím už po několikáté.
ladik ppp76 Tak tomu se rika: "vlk se nazral, ale koza zustala cela" Timto toho moc neodstinis to vis, to by jsi musel mit tak 0,5mm plech, ale stejne to k nim doputuje odrazem, od okoli v plne sile, ale to lidem nevysvetlis :-D
ppp76 ladik pssssst o odrazech nebo si to jeste prectou a ja budu muset zabalit celej barak a rozdat alobalovy cepicky
ceky ppp76 Jak tě mohlo napadnout nerozdat alobalový čepičky?!?!?!?! Teď se tam chudákům budou grilovat mozky a nakonec z nich budou dementi. 😃
ppp76 No zazracny lampicky somavedic proti vsemu moznemu uz tam maji 🙂 tak uz jedine ty alobalovy cepicky jim tam schazej 🙂
darklogic ppp76 No ale upřímně - má cenu k takovým lidem, co se bojí elmag. záření, dávat vysílač? To si podle mě do budoucna říká o problémy a budeš muset obhajovat každé přidání/výměnu antény. Navíc si mohou po půl roce usmyslet, že jim kvůli tvým anténám píská v uších (nebo podobnou blbost) a vysílače budou muset dolů.
whef No některý lidi zas do sebe nechávají pouštět proud, pod záminkou léčení. Viz biorezonance, co jsem koukal jinak dost nebezpečná věc. Takže to je z extrému do extrému, ale takových lidí bude přibývat. No sám vím, že když má člověk nějaké problémy tak někdy volí i iracionální řešení. No někdy to je "paranoja" a šíření hoax drbů viz 5G.
selic whef Ono to nikdy nebylo jiné - viz. třeba prášek z mumie... Na druhou stranu eletrostimulací se nechá ženská poměrně snadno přivést k orgasmu - odkaz sem nemám odvahu dát.
s_a_m ppp76 notna kravina jak clovek s VS diplomem muze tyhle kraviny resit 🙁 Bohuzel jsou to slecny a pani ktere prohlasuji ze fyzika a chemiie je jim k nicemu takovejch jsem po VS zazil mraky
ceky s_a_m Jenže ve výsledku nezáleží na tom jestli to někomu k něčemu bude ale jestli to umí použít nebo spíš jestli umí použít obyčejnej selskej rozum...😃 (což teda v dnešní době neni moderní...)
ceky s_a_m Jenže ty biomatky sou zvláštní deevoluční druh...😃 to se prostě mezi normální lidi počítat nedá...😃