ceky Tak my taháme podstatně tlustější kabely v podobnejch počtech a to vyvázat je daleko horší páč na to ani žádnej hřeben neni...😃 Navíc to věčinou vážem hranatý... Takže mam dojem, že by to spíš byla příjemná změna...😃
the_max jcltm Tak to bych vážně rád viděl hřeben vytisknutej na 3D tiskárně jak skrz něj taháš několik 180tek.
zubodravec grul Pul roku jsem na takovem bastlu fungoval v jedne firme, ale to se psal rok 2000. a fakt to fungovalo na prvnim portu sjem mel pracovni stanici a na druhem portu byl dokonce firmeni server. Obsluhovalo to asi 20 klientu. Tedy zbytek tras by dobre dohvezdice udelanej.
gemb petrbacina Nasiel som to random na FB ako reklamu, boli tam fotky nejakej zabezpecovacky a kamier....totalny bastel v scame krabici, presiel som si to a nasiel som aj toto 😃
psichac tie rackove zariadenia tam drza tak.... zaujimavo 😃 Ale spravit z Gentleboxu patchpanel, ok, uznavam 😃
the_max to je strašný. Ten kdo to pověsil na net nemá soudnost ani svědomí. Takovejm by se měli lámat ruce nejlépe hned u prdele.
selic the_max Náhodou v těhlech přilehlých asijských státech je tohle vysoký nadstandard a autoři jsou uctívání jako vysoce kvalifikovaní pracovníci a jsou placeni zlatem 🤣
xgeorgo Rok 2019 - Nitra - Zobor Takhle nám elektrikář připravil kabel pro připojení ADSL od Slovak Telecom
gemb xgeorgo klasika....barak za statisice € a na hovne sa setrilo...pan elektrikar pri takomto dome ma natiahnut FTP a mikrotrubicku k plotu a na strechu tiez FTP - tomuto by som povedal priprava. Pripravene na FWA WiFi, DSL, optiku....
coolerman1 gemb castokrat je problem v projekte kde sa na to vobec nemysli , videl som drevodom a panicka chcela TV ,ziadna pripojka na satelit ,ziadne natahane kable ,ziadna predpriprava jedine listy 😀 v novostavbe 😀
zubodravec gemb Tesime, jeden barak sem ted zarizoval pri vystavbe tak sem tam nechal nad ramec projektu pritahnout k pate ke kaplicce trubicku a jeden FTP aby si pak TM nebo Cetin mohl vybrat.
julian basty I podle architektonické čistoty toho domu, podle té příjezdové cesty ve stylu amerických sídel mi to přijde jako slušné "podnikatelské baroko".