julian tak to ja byl na montazi a zrovna tam byla zabijacka.... se instalace protahla az do pozdniho vecera a musel pro me prijet ridic.... :-)

svestka tak podobny osud se mel taky ,ale bez pocatecnich zavazku...... :-)

jo aha... tak to sme na to stejne... :-)

svestka Jak ty obedy tak i Svestkovu zkusenost mam taky :-))) P.S. akorat bez tech deti.

gemb Tesime, jeden barak sem ted zarizoval pri vystavbe tak sem tam nechal nad ramec projektu pritahnout k pate ke kaplicce trubicku a jeden FTP aby si pak TM nebo Cetin mohl vybrat.

• ceky replied to this.

zubodravec
        Jenom nedávat Cetinu na výběr to si dycky vyberou tu nejhorší možnou variantu...😃

o 6 dní později

jcltm Až mi někdo dáte tohle na vesnici za 250Kč/měs, pak kritizujte. Píšu to jako zákazník, internet od Starnetu mám od 2010, za celých 10let jsem neměl nikdy vážnější problém, samozřejmě, pár výpadků bylo, ale nikdy to nebyl vícedenní výpadek, kdy jsem čekal týden na technika. Za celou dobu mi už 3x měnili technologii a bez zvednutí měs. platby neustále navyšují rychlost, ani jednou jsem neplatil aktivační poplatek za navýšení, či něco podobného. Fakt sorry, ale tohle od ostaních providerů, co jsou na Krumlovsku nemám šanci dostat. Bud si technologii zaplatím, nebo dostanu pomalou službu za víc peněz. Ten úspěch tkví v tom, že je poměrně dost zákazníků se službou Starnetu spokojeno, at se vám to lííbí nebo ne. To, že někdě udělají prasárnu, asi moc nikoho nezajímá, do doby, dokad služba funguje. 😉 A žádné FUP nemám, sleduju Netflix ve 4K každý den a bez jakýchkoliv problémů. To mi konkurence, která má pro vesnici s 500obyvateli jen jeden 5G spoj, těžku dostanu reálnou rychlost víc jak 10Mb/s... Navíc ted v době home office, kdy člověk pracuje s velikým množstvím dat (databáze, backupy,...) je 100Mb velice slušný pro plnohodnotnou práci. Kdyby na tom Starnet byl skutečně tak zle, jak tady někteří mudrcové píší, není tam, kde je. Prostě dělají službu asi lépe, než se zdá a já jako zákazník, nevidím důvod proč bych měl za pomalejší připojení platit konkurenci více, co dostanu víc, než od Starnetu, ale za více peněz?

tohle není běžná wifi přípojka... a proto je to v sekci "vtipné fotografie".

Já všude kde vím ze jim to jede 100/100 tak je to v 80mhz indooru. Díval jsem se na APcka několikrát rocketem AC z 30metru. Dal mě to nezajímá ty jejich nekalé praktiky. To umím taky.

to nebude nebo max 60ka.

Len či počas tohto speedtestu ostaným klientom internet fungoval.

xtriglavx ses .... jdi se zakopat do ty svi vsi ja umi na vesnici s 150 obyvatelema 3x tolik takze asi tak ! Pripojka na sait v ebendu ! Hvezdonet treba rocketm 🙂

no já bych rád viděl toho borcoISP co jede "500obyvateli jen jeden 5G spoj" to nemůže fungovat lidem pomalu ani 1Mb

• gemb replied to this.

okoun vidis a u nas v okoli tu je takato firma a nie len jedna...cez 80 pripojok v malej dedine...v podstate tam maju monopol co sa tyka netu, dsl tam nieje a ine wifiny su tam slabe...privod rocket m5 😃 nechapem proste.

gemb tak to ale děláte i vy něco špatně ne? Když je to takovej garážník, měli jste ho dávno převálcovat, ideálně kvalitou.

• gemb replied to this.

svestka no my sme v tej lokalite neni...tam su posadnuty tou firmou...obec ich len podporuje a my sa tam nepojdeme s nimi pretlacat ked tam maju ustlate....v inych lokalitach pravidelne pretacam anteny k nam takze tak...my ideme cestou kvality. Kedze som pre tu firmu robil viem ako to tam....tam som realne videl aj sektor kde sa minul rozsah /26 😃 Cize cez 50 klientov na sektore 😃 ako to musi chodit?

📡 Telekomunikace.cz