No už to z nich leze.. Něco podobného jsme absolvovali cca před 14 dny, odešel zdroj na serveru, ztratilo se asi 10 záznamů o službě, považoval jsem to za nepřijemnou okolnost.. Samozřejmě jsem to nahlásil a k mému překvapení mi místo rady co s tím bylo se mnou chtěl mluvit pan Sýs, že jim prý hackujeme nějaký systém nebo co.. No to mě fakt pobavilo.. Že prý někdo od nás jim tam něco dekoduje a snaží se obejít licence a podobný hemzy.. Opravdu úroveň to bych byl asi vůl, abych jim tam něco hackoval a ještě si k tomu kupoval licence.. Jen si říkám co to je za amatéry, když mi tohle tvrdí jako zdůvodnění, proč nejde obnovit systém ze zálohy.. Jsem fakt zvědavy co mi řeknou příště, ale začíná to být solidní komedie.
Mezitím jsem je požádal, aby mi zaslali způsob importu do účetního systému ABRA, který letos implementujeme do celé firmy. Obratem se ukázalo, že ispadmin ABRU nepodporuje a ani v ABŘE nevědí, kdo je pan Sýs a že žádnou implementaci nedělali. No hlavně, že import dle stránek Netservice funguje. 14 dní je žádám o laskavost, aby sdělili, pro koho implementaci dělali, aby se naši implementátoři mohli spojit s ABRA a ti dohodnou způsob implementace.
Jediné co mě zachránilo, byly backupy uložené na routerech a okamžité přeheslování všech routerů, na které jsme ISPADMINU nechali sahnout.. I tak výpadek cca 10 minut. Poté co jsme rekonstruovali DB, tak 40 zákazníků chybí a předpokládám, že chybí i tuna služeb, ale to se asi jen tak nedovím.
A rada co mám dělat s jejich zesraným systémem?? :"takze doporucuji udelat reinstalaci a proverit techniky, kteri maji na server pristup ..
Zdravi Dusan Sys"
Opravdu supr..