Se zverejnenim vysledku mych mereni pockam,je mozne,ze se jednalo o odchylku konkretniho kusu z bezne seriove vyroby.
Vzhladom nato ze ste opatovne odignoroval moju ponuku, nevidim dovod cakat. Radi si to meranie pozrieme vsetci tu a teraz.
A ake su moje odporucania na testy?
Takze asi takto: ak pri instalacii klienta bezne otacate nanostationy alebo SXT-cka o 90° (aby vam do nich natiekla voda), pripadne pobehujete s uhlomerom alebo pravitkom v ruke po streche a pritom obraciate pozicie pigtailov, postupujte podla odporucani p.Stouraca. Vsetci ostani prosim zabudnite na akekolvek odporucania a pouzivajte Sektorky rovnakym sposobom ako ste to dlhe roky robili doteraz, nasledne napiste svoje skusenosti z realneho nasadenia vo Vasej sieti. To je to co zaujima mna a predpokladam aj valnu vacsinu tu pritomnych.
Spravne Vam radi pan Marcincak.Pokud budete zkouset rozdil v urovni horizontalne a vertikalne polarizovaneho signalu,vysilaneho z RF sektoru,NIKDY neotacejte klientskou antenu o 90*.mohli byste zjistit,ze uroven signalu H a V ,merena na stejnem chainu klientske anteny je rozdilna.Pokud byste ji pak zapomneli vratit do puvodni polohy,natece vam do ni voda,a budete mit na me vztek .
NIKDY nepobihejte s uhlomerem nebo pravitkem v ruce po strese.Mohli byste zjistit,ze sektor 120* funguje pri poklesu o -6 dB v cca 90*.Mohli byste se prestat soustredit,uklouznout,zranit se a budete mit na me vztek.
NIKDY neprehazujte pigtaily,mohli byste zjistit,ze se prenos zhorsuje nebo zlepsuje vlozenim toho ci onoho pigtailu,prehazovanim pigtailu ,ktere vyrobce anteny nevyrabi,pouze dodava,byste si mohli kontakty poskodit,a budete mit na me vztek.
A protoze jsem spokojenejsi,kdyz na me lide vztek nemaji,a protoze jsem ja smolar zakoupil kus,ktery naprosto vyjimecne trpel urcitymi nectnostmi,budu spokojenejsi,kdyz vyse uvedene postupy NEBUDETE NIKDY DELAT.