hapi prší a prší ale ne tak silně aby něco padalo. Řeky tady vypadají zatím jako při jarní oblevě takže pohoda. Dokonce už někde namontovaly protipovodňovky. Moravě ale nezávidím.
okoun nejhorší to má být ze soboty na neděli, teď ani ne, u těchhle povodních je ošemetné to že prší sice málo ale dlouho...
orel005 My se připravujeme na krušné hodiny. Jedna serverovna ve sklepě benzinky hned u řeky a druhá 15m nad úrovní řeky, jenže v oblasti kde ma být nejhorší situace tj. Głuchołazy - oblast Jeseníků / Zlatých hor.
3com https://hydro.chmi.cz/ Stanice, ktere maji kolecko zobrazuji jen aktualni mereni a zpetne. Ty co mají čtverec tak i vyhled dále... Tam jde pekne videt, kdy je predpokladana kulminace.
orel005 honzam už mame 3 cm vody u racku, čerpáme vodu, zařízení se zvedlo za provozu co nejvýš do racku a snad to dokážeme pumpovat rychleji než to bude natekat...
drakk Taky jsem zvedal. Naštěstí to vyšlo. Alespoň prozatím. Přesto mám opět noční. Nikdy nevíš. Karvinsko....
rsaf Frýdecko-Místecko, podle ČEZu 118 distribučních trafostanic bez proudu - do lijáků se přidal poměrně extrémní vítr. Jedna serverovna na DA, druhá teď nahozena na Kipora, doma jsem si nechal plně nabité baterky na FVE.
kozlicek Tak u nas uz pres den neprsi,nefouka , zadne povodne a stejne jim to tady na zapade pada jak jablka ze stromu....
jcltm Severní Čechy/Ústecký kraj - asi před 4 hodinami přestalo fungovat u CETINu/Metronetu PPPoE spojení na přípojce s Terminátorem. Znovu se nespojí, nepomohla ani výměna za záložní Terminátor... Pozorujete někdo něco takového? DSL linky fungují, ale PPPoE se nevytočí...
nosek_tomas2004 jcltm U mě (Olomoucký Kraj, jih) nepozoruju za celou dobu žádné anomálie. VDSL + Terminátor + PPPoE drží, "jak kdyby se nechumelilo"...
iTomB jcltm pokud se nepletu, tak DSL synchronizace je k pripojenemu DSLAMU, ale PPPoE muze byt klidne 100km daleko. Takze mozna DSLAM nema funkcni pripojku.
jcltm nosek_tomas2004 Mně identická přípojka o okres vedle taky drží, i se stejným ISP (Metronet). Tady jsem ale v koncích. PPPoE recconnecting...
jcltm iTomB Ano, mám už potvrzeno od Metronetu že to CETIN řeší. Nejede to od 4:50 ráno, zatím stále...