petrbacina Samsung TV taky ne, respektive některé modely nefungují, některé fungují. Problém 4NET platformy.
krakonos Nebude to souvislost s tímto: [https://www.root.cz/clanky/koren-let-s-encrypt-na-konci-mesice-vyprsi-dotkne-se-to-starsich-klientu/]
dantasik krakonos Dneska jsem řešil to samé na jiném webu, na PC certifikát platný a vše se tvářilo ok. Jenže android byl kompletně proti..takže to jistila výměna za nějaký placený. Ale to nastalo hned od rána.
krakonos petrbacina Já nevím, ale čas souhlasí Konečný čas je stanoven na 30. září 2021 na 16:01 středoevropského času.
kozlicek Dnes 30. 9. 2021 od 16:00 evidujeme výpadek na webové aplikaci. Po vyřešení budeme informovat.
kozlicek Vážení zákazníci, dnes 30. 09. 2021 od 16:00 jsme evidovali výpadek služby webové aplikace, který byl způsoben chybou certifikátů. Problémy postihly i LG smart TV a některé modely Samsung smart TV. Služby byly plně obnoveny v 20:50.
jezdec Mnozí z vás již jistě zaregistrovali... https://digital.rozhlas.cz/tv-barrandov-chce-za-sireni-svych-stanic-nesmyslnou-castku-rikaji-operatori-8608045?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=631411&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=XBAU973TVhb-202110291658&dop_id=14063860 Z tohoto článku mám pocit, že jediný 4Net vyřadí tyto kanály 🙂
dkulda jezdec Nevim proc ale zase si nas "nekdo" vybral ako prvni.....dali nam termin... bud tyto podminky podpis, nebo k 29.10 vypni... jinde se stale jedna o podminkach ( kuki, ITself, cleove APKT a dalsi velci ...) nam dali nuz na krk asi jako prvnim :-(,
krakonos Určitě bych byl proti zdražování základu. Jen si říkám, jestli by nešlo udělat tématický balíček Barrandov? Kdo ho nutně potřebuje, ať má možnost si ho připlatit. Důchodci budou i tak zuřit. Blbě se vysvětluje, že Maruš od vedle Barrandov jde a nic navíc za to neplatí (např. DVBT2).
helapc Momentálně je IPTV obecně v nevýhodě oproti DVBT2. Na DVBT2 jsou komerční stanice v SD kvalitě zdarma pro koncáky a za přenos stanice platěj nemalé peníze. U IPTV chtěj poplatky za poskytnutí obsahu, nechtěj dát zdarma ani SD. Za přenos nic neplatěj.
L_F helapc Tak to jsem zde také už psala, proč nám nezaplatí za přenos. A ono obecně poskytovatelé obsahu fungují z daleko menšími náklady takže nejen IPTV, ale obecně i druhá strana by měla také zaplatit 0,01 Kč za proklik 🙂
petrbacina Jsem taky pro vyřazení. Cpát peníze do něčeho takového jako je TV Barrandov je úplně mimo. Se podívejte na program všech jeho 3 stanic. To je ještě větší trash než Prima CNN a to je kupa sraček na hromadě hnoje. Zákazníkům se to vysvětlí a pokud někdo bude chtít kvůli Barrandovu odejít, tak holt sbohem a šáteček, víc kvůli tomu nemá cenu dělat. Akorát by to chtělo, aby v tom všechny platformy spolupracovaly.
jezdec petrbacina Naprosto souhlasím. Osobně bych ale za IPTV nedal ani korunu, jednoduše to co je v televizi (myslím obsahově) je katastrofa.
L_F petrbacina A co teprve, že Prima zablokuje posouvání přes reklamy v timeshiftu. A pokud to budeme chtít bez reklam tak si máme za ten sajrajt platit. Na rovinu nechápu to, že my jim platíme a oni platí ČRa za šíření DVB-T2. Nemělo by oni platit i nám za to, že jim dovolíme používat naše sítě. Nechce se jim platit tak dejte minimálně SD zadarmo a za HD si připlatíme tak 0,5 Kč 1 kanál.
helapc Petr Bačina: Ano, spolupráce by pomohla. Dle mých informací i nějaká byla, ale nakonec se každý rozhodl jinak. Někdy i rozdílně s původním tvrzením. kozlicek: Snad se někdy dočkáme. Osobně jsem optimista.