V nasi nabidce byl první kanál na pozici 30. Dříve 27, prý skončily nějaké pořady s J. Musilem, proto se to změnilo. Další kanály z rodiny Barrandov byly na pozici na pozici 48 a 56. Daleko za placenými kanály. Musíme vzít v ůvahu že k těmto kanálům mělo přístup přes 10.000 domácností, ale pře zmíněnou pozicí jsou kanály Nationa Gegogrpfic, Eurosport, Sport 1 atd, za které si klienti platí mnohem více peněz (jsou až v balíčku Standard), který má cca 2200 domácností (pouze). I přes to byl Barrandov na 30 pozici...
Jednali jsme se zástupci, kteří byli zplnomocnění k jednání z aBarrandov., IFC MEDIA s.r.o. Nejsem si jist kolik argumentů se do Barrandovu skutečně dostalo, a zda to co jsme říkal (psal) na obhajobu ceny vůbec někoho zajímalo. Bohužel jsme se neposunuli tam kam by bylo přijatelné se dostat (uváděl jsem flat fee nebo max 0,5,-Kč/domácnost) a byl jsem vyzván ať podepíšu nebo ať vypnu.. to už mi přislo jako nátlak. Kor když KUKI, ITself a ostatní teprve údajně jednají... PROČ zase my jako první... To prosě člověk nevymyslí.. Třeba naše stanovisko pomůže ostantím ve vyjednávání...